Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha randira hívnak, ti ezt hogy értitek?
Azt jelenti, hogy gyáva vagyok, nem merek nemet mondani. Nem tudok kiállni magamért, ezért inkább hazudok valamit, amit már akkor is tudom, hogy úgysem fogok betartani.
Őszintén, kell neked egy ilyen lány?
Most nem jo.
Kerdezd meg mikor végez siet e valahova stb
Úgy értelmezném, ha ilyen választ kapnék, hogy majd egy következő életben.
Ha csak ennyit írt, akkor nem csak férfiként, hanem emberileg sem nagyon foglalkozik veled. Ez nem üzen semmit se rólad, se róla, pusztán a kettőtök kapcsolatát jelzi.
Kitérő válasz,többnyire nem.
Kivéve,ha mondja,hogy most nem jó,de javasol másik időpontot,de gondolom,itt nem erről van szó.
Nekem sose volt ilyen.
Én úgy kérdezek, amire egy ilyen válasz értelmetlen.
Kérdezd azt, hogy akarnak-e veled ismerkedni, nem valami olyat, hogy most beülne veled egy kvra wtf...
Mintha annyira poshadtak lennétek, hogy egy kv kell, hogy legyen valami megélése az ismerkedésnek.
Bár engem életemben még csak egyszer utasítottak el, kamasz koromban egy nálan 3 évvel fiatalabb, akkor se akarnám az esélyeket sokszorosra növelni azzal, hogy nem magamat adva magamról beszélek, és az érzéseimet gondolataimat adom ki, hanem elhívom meginni valami drogot...
Az nem elég, hogy két személyiség egymásba mélyedhet??
Ha nem.., akkor elég szomorú, és nem mással, hanam magaddal kéne ismerkedni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!