Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi is a gond azzal, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi is a gond azzal, ha egy férfi párkapcsolatban van de azért hébe-hóba rápillant egy egy nőre úgy reflexből?

Figyelt kérdés

A reflex pillantást próbálja megtiltani nekem a barátnőm.

A múltkor konditeremben voltam egyedül és később ő is leugrott és rajtakapott amint rápillantottam egy lányra. Egész este cirkuszolt.

Normális ez vagy betegség már?

jan. 31. 14:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
7%

Nekek semmi.

Én még randizni is elmentem volna a kondis csajjal. Ő meg hagy cirkuszoljon, majd megbékél. Vagy ha nem, hazaköltözik a szüleihez.

jan. 31. 15:00
 2/14 anonim ***** válasza:
75%
Rapillantás miatt, vagy azért mert sokszor rápillantottál? Amúgy jó nagy tiszteletlenség amikor melletted van a csajod és te más nőket stírölsz. De ő a hülye, hogy hisztizik ahelyett, hogy kivágna.
jan. 31. 15:01
 3/14 A kérdező kommentje:

2

Egyedül voltam, nem tudtam, hogy ő is lejön edzeni. Valszeg akkor történt amikor pont sétált befele.

Én nem láttam őt de ő azt mondja amikor meglátott, hogy ezt csinálom akkor megfordult és hazament.

Nem tudom ha csak szívat de jól leírta azt a csajt akire rápillantottam véletlen.

jan. 31. 15:04
 4/14 anonim ***** válasza:
62%
Nem normális amit csinál, és ezt nőként mondom. Az embernek van két szeme, én is látok jó pasikat (meg nőket is mert bi vagyok) ahogy a párom is. Attól még nem kell más, megpillantom, aztán el is felejtem a nap végére. Mi mondjuk simán meg is beszéljük, ha pl egy filmben valaki bejön. Nagyon nem normális, ha valaki annyira nem értékeli magát, és annyira nem bízik a párjában, hogy ekkora hisztit csapjon.
jan. 31. 15:05
 5/14 anonim ***** válasza:
64%
Ha nem stírölted akkor beteg az agyára, de te is ha vele maradsz...
jan. 31. 15:08
 6/14 anonim ***** válasza:
76%
Ha már észreveszi a nőd, akkor az nem a egy tizedmásodperces pillantás, hanem a bámulás kategória. Az meg számára is megalázó, meg a nő felé is gáz.
jan. 31. 15:08
 7/14 anonim ***** válasza:
68%
Túl sok a homály, hogy érdemben válaszolni lehessen
jan. 31. 15:12
 8/14 anonim ***** válasza:
70%
100%, hogy nem rá néztél hanem vegigmérted többször és azért akadt ki. Hazug vagy és remélem szakít.
jan. 31. 15:14
 9/14 A kérdező kommentje:

8

De megesik a csaj is visszanéz és mindketten meglepődünk, hogy mi is történt de aztán elfelejtük, nem akarunk semmit egymástól max az egonknak tesz kicsit jót, hogy még mindig kapunk ilyen pillantásokat akkor mi is a baj?

Nem megcsalás kategória.

jan. 31. 15:16
 10/14 anonim ***** válasza:
70%
Nem megcsalás, de attól még megalázó, hogy más nőket végigmérsz, vigyorogsz rájuk, hogy "hmmmmm" (és amit leírsz, cucu, az nem "pillantás", az nézés... ennyire nem ismerni a magyar nyelvet...). És zavaró. Ennyi erővel mutogathatná a mellét a barátnőd egy random pasinak, az sem megcsalás :D. Gondolom, repesnél az örömtől. Meg kellene tanulni embernek lenni majom helyett és tapintatosnak lenni a barátnőd felé.
jan. 31. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!