Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy 1 férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy 1 férfi sem érdekel? Nem akarom megismerni. Nem fog meg. Viszont szeretnék már párkapcsolatot. De nem akárkivel.

Figyelt kérdés
nov. 21. 19:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
58%

"De nem akárkivel"

Vagyis várod a szőke herceget fehér lovon, de mivel az istennek se jön, senki másra nem vagy hajlandó rá se nézni. Na, így lehet, hogy nem érdekel egy férfi sem.

nov. 21. 19:09
 2/14 anonim ***** válasza:
0%

Ez van, amikor ideálokat kerget az ember, meg álomvilágban él, filmekkel, sztárokkal, énekesekkel, stb.

Vagy ennyire tökéletesnek tartod magad, hogy hozzád egy földi halandó sem való?

nov. 21. 19:15
 3/14 anonim ***** válasza:
87%

Én ugyanezt érzem.

Az utcán rá sem nézek senkire, a társkeresőn gyorsan végiglapozom a jelöléseket, le van tudva. (Bár nálam csevegés van megjelölve.)

Nekem is hiányoznak dolgok, de szerintem kényelmesebb most egyedül.

nov. 21. 19:45
 4/14 anonim ***** válasza:
74%

#2 Azért a legtöbb esetben egyáltalán nem ez a helyzet.

Teljesen normális, reális elvárásokkal is simán előfordul, hogy valaki nem talál olyan férfit, akit szeretne.

Sokszor olyan gondok vannak, hogy nincs meg egy személyben az, hogy vonz fizikailag(nem vonzó, csak számodra, érted), szellemileg, lelkileg is kompatibilisek vagytok, van foga, fürdik, tiszta ruhái vannak, tiszta környezetben él, van rendes munkája, élete, nem alkoholista/szerencsejátékfüggő/eladósodott/drogos, nincs 5 gyereke az előző kapcsolataiból, stb., valamint egyedülálló is.

nov. 21. 19:51
 5/14 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem ez normális. Mármint velem is ez szokott lenni, hogy nem érdekelnek a férfiak úgy általában, aztán megismerek egyet, aki meg igen, csak ehhez az kell, hogy randi nélkül ismerjem meg. Az eddigi párjaim jellemzően kollégák voltak vagy olyan akit társaságból ismertem eleve. De csak úgy egy random idegennel sosem randiztam, néha leszólítgatnak, de nem tudok mit kezdeni a szituval, próbálom normálisan lerázni őket.
nov. 21. 20:20
 6/14 anonim ***** válasza:
27%
Van, amikor ez normális, mert olyan élethelyzetben vagy. És jó, ha felismersz ilyen dolgokat.. talán érdemes lenne beleemenni mégis azért a randizásba, hátha csak annyi kell, hogy megismerj kicsot jobban néhány embert, és máris újjáéled a motivációd az imserkedésre.
nov. 22. 00:03
 7/14 anonim ***** válasza:
75%

Teljesen normális hogy nem érdekelnek olyanok akik esetleg rondák is meg ápolatlanok is, vagy még buták is.

Rám is tapadnak a fogyatékosok, persze mert ők nem tudnak hova üríteni.

Nálam sem jöhet szóba lepukkant alkesz büdös eszetlen ember. De még diplomás is lehet link disznó.

Majd egyszer szerelmes leszel, de addig se érd be kevesebbel. Mert az csak lehúz a saját szintjére.

nov. 22. 03:25
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Anyáddal és apáddal elbeszelgetnek a nevelteteseddel kapcsolatban.
nov. 22. 05:24
 9/14 anonim ***** válasza:
74%
Elképzelhető, hogy magasak az elvárásaid és nem találsz olyat, aki megfogna, esetleg félsz kötődni ilyen-olyan okokból.
nov. 22. 07:00
 10/14 anonim ***** válasza:
68%

Nem akárkivel, ennyi a lényeg...

Lehet, hogy még nem is fordultál meg olyan helyen ahol bárki megtetszett volna.

Van olyan, hogy az ember hónapokig nem találkozik 1 szimpatikus személlyel sem.

Vagy.....nem vesszük észre mert csak megyünk de nem nézünk.

Neked még egyáltalán nem volt semmilyen formában kapcsolatod egy férfival sem? Fiatalka is vagy igaz?

nov. 22. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!