Magányos hölgyek. Van itt olyan aki szívesen megismerne egy 54 éves férfit?
54 éves, Bp.- i jó megjelenésű, káros szenvedélyektől teljesen mentes, intelligens tiszta ápolt férfi vagyok. Teljesen függetlenként keresek, tehát se eltitkolt feleség, se barátnő, se semmilyen utánfutó, semmi.
Saját lakásomban, rendezett életkörülmények között élek.
Egyébként rendben lenne körülöttem minden, csak egy megfelelő társ hiányzik.
Írj, akár privátot is, aztán majd meglátjuk.
2.-eske.
Engem nem b...tak át, és valódi személy vagyok, valós adatokkal, csak mivel itt sok sok olvasó közönség van, úgy gondoltam megpróbálom.
Én is sokat olvasgatok itt, és ezért tudom, hogy sokan keresnek társat különbözö korosztályokból.
Tudom, hogy a különféle társkereső oldalaknak ez fáj, mert ők visszaélnek ezzel a dologgal keményen.
Beépített ügyeletes 25 éves cicababák, melyeknek pont én vagyok az esetük.
Vásároljak zsetonokat, fizessek be, küldjek sms-t 90 es számra, meg még sorolhatnám.
De aki tudja, az úgyis tudja ezt, úgyhogy teljesen mindegy.
4.-eske: Egyetlen egy dolog stimmelne: A 165cm/49kg. 😀
5.-öske.
Igazad van teljesen, de ez is egy lehetőség.
Mindig akad tű a szénakazalban.
Vannak itt rendes jó szándékú emberek is, és néha meglehet őket találni.
Kár, hogy a társkeresért sokan kifigurázzák, pedig hidd el, hogy ez valódi, létező probléma.
Nem úgy van, hogy bemegyek a boltba, veszek 1 kg cukrot, kifizetem, és onnantól az az enyém.
Ha ilyen egyszerű lenne, mindenkinek lenne társa.
Nekem írhatsz,nem csalódsz ha valós amit írtál.Csak azért nem privátban írtam,hogy lássák igazad van.Valamint szeretném,ha te kezdeményeznél.
164/59/55
De általában egy 10-el kevesebbnek néznek. Ha már sokan írtak nem nyomulok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!