Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ha matcheltek valakivel akkor...

Ha matcheltek valakivel akkor miért lépsz le hamar? Miért nincs benned annyi gerinc, hogy leírd neki, hogy nem szeretnéd folytatni vagy legalább egy találkozóra elmenni vele hogy hátha lenne közted és közte szikra?

Figyelt kérdés
Ennyire jó semmibe venni a másikat? Neked hogy esne az, ha veled is megtennék ezt?

tegnap 06:43
 1/9 anonim válasza:
Én nem szoktam ilyet csinálni, de a lányok 90%-a akivel matchelek egyszer csak ghostol (már ha visszaír egyáltalán).
tegnap 07:10
 2/9 A kérdező kommentje:
Szerintem törvényt kéne kiírni erre és abból majd tanulnának.
tegnap 07:49
 3/9 anonim válasza:
Mert sok benned az elfojtott agresszió.
tegnap 08:33
 4/9 anonim válasza:
Mert tahó bunkók. És megtehetik anélkül, hogy elküldenék őket az éjszakai pillangó anyjukba. Na kb ezért sem ismerkedek a neten nőneműnek mondot identitánsokkal. Meg a kistököm feleljen meg az elvárásaiknak úgy, hogy mindegyik egy prűd majom.
tegnap 09:01
 5/9 anonim válasza:
Láthatóan érted a mögöttes üzenetet miszerint nem akar veled ismerkedni. Akkor meg minek leírni?
tegnap 12:38
 6/9 anonim válasza:
Nem nem barátom bontakozóban van levelezés szintjén egy üzenet váltás. Ha jobban tetszik ismerjük meg egymás gondolat világát. Na már most ha a kedv alábbhagyj, vagy egy belső érzés azt súgja nem fog működni akkor veszem a fáradságot és írok egy mondatos üzenetet, hogy bocs nem fog működni hagyjuk minden jót bye. Na már most ezek a prűd nőnemű bunkó majmok egyszerűen eltűnnek a levelezés közepette úgy, hogy kb azt sem tudod mi van azt várod a válasz levelüket tök fölöslegesen. Elhitetik veled, hogy érdekelnek valamilyen szinten azt még sem. Becsapnak. Azért mondom itt nőkkel ismerkedni a neten hát az kb önkínzást kategória. Tűnhetek incelnek nem érdekel de ez tényleg így van.
tegnap 15:16
 7/9 anonim válasza:
#4 tökéletes összefoglaló!!!
tegnap 15:18
 8/9 anonim válasza:
Azért, mert minden kulturáltan megfogalmazott visszautasításra és elköszönésre szó nélküli kilépés volt a válasz. Egy ideje azt kaptok, amit adtok.
tegnap 15:19
 9/9 anonim válasza:
#7 Köszönöm XY kromoszóma testvérem. Ezek a XX kromoszóma ivadék nem tudom mik nagyon tévúton járnak. Vigyázni kell ám! Be mész velük az erdőbe kézen fogva járatlan erdei utakon úgy, hogy ők vezetnek azt egy idő után azt sem tudod hol vagy és a bajt rád rontó XX is eltűnik és ott maradsz a sötét közepében egyes egyedül. Azt érted ott kb meg is haltál. :)
tegnap 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!