Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Magányos hölgyek. Van itt...

Magányos hölgyek. Van itt olyan aki szívesen megismerne egy 54 éves férfit?

Figyelt kérdés

54 éves, Bp.- i jó megjelenésű, káros szenvedélyektől teljesen mentes, intelligens tiszta ápolt férfi vagyok. Teljesen függetlenként keresek, tehát se eltitkolt feleség, se barátnő, se semmilyen utánfutó, semmi.

Saját lakásomban, rendezett életkörülmények között élek.

Egyébként rendben lenne körülöttem minden, csak egy megfelelő társ hiányzik.

Írj, akár privátot is, aztán majd meglátjuk.

2021. jan. 24. 01:59
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Sajnos a kapcsolat nem jött össze, ha van valaki aki még olvassa ezt a hirdetést, magányosnak érzi magát, és nem az ország másik felében lakik, az írhat.

Legyen szép napotok. 😀😃

2021. febr. 25. 13:37
 22/25 anonim válasza:
Ezekszerint válogatós a pasas. :D marad a netbarátnő opció.
2021. febr. 25. 14:02
 23/25 A kérdező kommentje:

Azért mert nem jön össze valami, attól még nem válogatós.

Sőt. Elmondanám, hogy annak sem lett rossz vége, csak egy bizonyos dolog nem stimmelt, és ezért az ésszerűség mellett döntöttünk.

Van olyan, aki ezt pl képtelen megtenni.

2021. febr. 25. 14:28
 24/25 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Aktuális még a kérdése?
2022. jan. 29. 22:03
 25/25 anonim válasza:
Szia, ha szeretnél ismerkedni, nekem írhatsz. Jó anyagikkal rendelkezem és tervem, hogy Budapestre költözöm idővel. Ami sok mindentől függ. Szoktam utazni, csak úgy is. Fiatalos, helyesnek, csinosnak mondott nő vagyok.
2022. jan. 30. 03:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!