Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám észhez téríteni a legjobb barátnőm? Sokkal idősebb férfi a barátja.
Sziasztok!
Már nagyon tanácstalan vagyok. Van egy régi nagyon jó barátnőm, 32 éves. Egy ideje szingli és bár nyitott volt kapcsolatra, nem volt baja az egyedülléttel sem. Nagyon szép, és nagyon kedves természete van, akadtak udvarlói de egyikbe sem ment bele, max pár randi.
Viszont most összeakadt egy sokkal öregebb férfiba akivel attól félek tényleg komolyan gondolják. Már pár hónapja tart a dolog kettejük között, és nem tudom hogyan térítsem észhez a barátnőmet, már sajnos veszekedtünk is. A férfi 17 évvel idősebb, 49 éves… Barátnőm mondta, hogy megbecsültnek érzi magát, a férfi felvállalja, jól érzi magát vele. Hiába mondom neki, hogy ez a fiatalos szép külseje is nagyban befolyásolja, de nem érti. Mindig azt mondja, hogy a volt barátai pár évvel voltak idősebbek, de hiába volt ideális a korkülönbség, nem működött. Meg arra hivatkozik, hogy még ha a külseje fogta is meg a férfit, akkor is érzi a törődését és a tenyerén hordozza. Elmondta a szex is nagyon jó, bár ezt már nem akartam hallgatni. Szerinte nagyon sokat beszélgetnek, komolyabb témákról is, a humorérzékük meg nagyon passzol. Gyereket nem akarnak.
Egyszerűen nem tudom, hogyan értessem meg vele, hogy ettől sokkal jobbat is kaphatna, de veszekedni sem akarok vele, nem szeretném, hogy a barátságunk tönkre menjen. Én csak jót akarok neki.
Milyen észérveket tudnátok még javasolni? Ha voltatok már ilyen helyzetben, hogy egy barátnőtök sokkal idősebb férfival összejött, mit csináltatok? Hogyan reagálnátok a helyemben?
Mi a f*sz kozod van hozza?????
Inkább örülnöd kéne, hogy a baratnőd vegre boldog! Hogy végre valaki a tenyeren hordozza, vegre valaki szereti, nem csak kihasználja. "Szép fiatalos külseje" bzdmeg, ezt ugy mondod, mintha bűn lenne, hogy egy férfinek fontos a szép külső! (Ahogy az sem bűn, ha egy nőnek fontos a férfi egzisztenciája) Szar egy barát vagy....
Miért akarod elrontani a barátnőd boldogságát?
Törődj inkább a magad dolgával. Vagy ott minden rendben, és már unalmadban más életét akarod elrontani a kéretlen véleményeddel és a tanácsaiddal?
"észhez téríteni" nem kell, az eszénél van, megbecsülik és boldog.
Hagyd békén, és örülj, hogy végre jó neki.
Neki. Nem neked kell ez a kapcsolat, hanem neki.
Ha a barátnője vagy, vele örülsz.
Most tulajdonképpen mi is a bajod?
Az hogy a barátnőd boldog?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!