Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnám észhez téríteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám észhez téríteni a legjobb barátnőm? Sokkal idősebb férfi a barátja.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már nagyon tanácstalan vagyok. Van egy régi nagyon jó barátnőm, 32 éves. Egy ideje szingli és bár nyitott volt kapcsolatra, nem volt baja az egyedülléttel sem. Nagyon szép, és nagyon kedves természete van, akadtak udvarlói de egyikbe sem ment bele, max pár randi.

Viszont most összeakadt egy sokkal öregebb férfiba akivel attól félek tényleg komolyan gondolják. Már pár hónapja tart a dolog kettejük között, és nem tudom hogyan térítsem észhez a barátnőmet, már sajnos veszekedtünk is. A férfi 17 évvel idősebb, 49 éves… Barátnőm mondta, hogy megbecsültnek érzi magát, a férfi felvállalja, jól érzi magát vele. Hiába mondom neki, hogy ez a fiatalos szép külseje is nagyban befolyásolja, de nem érti. Mindig azt mondja, hogy a volt barátai pár évvel voltak idősebbek, de hiába volt ideális a korkülönbség, nem működött. Meg arra hivatkozik, hogy még ha a külseje fogta is meg a férfit, akkor is érzi a törődését és a tenyerén hordozza. Elmondta a szex is nagyon jó, bár ezt már nem akartam hallgatni. Szerinte nagyon sokat beszélgetnek, komolyabb témákról is, a humorérzékük meg nagyon passzol. Gyereket nem akarnak.

Egyszerűen nem tudom, hogyan értessem meg vele, hogy ettől sokkal jobbat is kaphatna, de veszekedni sem akarok vele, nem szeretném, hogy a barátságunk tönkre menjen. Én csak jót akarok neki.

Milyen észérveket tudnátok még javasolni? Ha voltatok már ilyen helyzetben, hogy egy barátnőtök sokkal idősebb férfival összejött, mit csináltatok? Hogyan reagálnátok a helyemben?

nov. 26. 11:23
1 2 3 4 5 6
 41/54 A kérdező kommentje:
Azért milyen érdekes, hogy pár nappal ezelőtt olvastam itt egy kérdést, egy fiatal nő írta ki, aki szintén 50 körüli férfival kavar (azt hiszem bulizni mentek volna, a haverokkal is, ehhez kapcsolódott a kérdés). Ott bezzeg azért jöttek a támadó válaszok, hogy az öreg pasi csak villogni akar a szép fiatal nővel. Hogy is van ez?
nov. 26. 22:35
 42/54 menta34 ***** válasza:
88%

Kérdező azon aggódsz, hogy mit szólnak majd az emberek, holott pont te vagy az aki "mit szól".

Miközben úgysem vallod be, de valószínűleg irigyled a barátnődet, hogy őt a tenyerén hordozza valaki... csak neked ehhez nincs merszed :)

nov. 27. 01:18
 43/54 A kérdező kommentje:
Nem értitek, hogy egyáltalán nem irigykedem? Írtam, hogy boldog párkapcsolatban vagyok. Arra irigykedjek, hogy a szép külső miatt megfogott egy férfit? Mert más okot nem tudok elképzelni egy ennyivel idősebb férfi esetében. A korkülönbség miatt nem tartja gyerekesnek? Ezt nem értem.
nov. 27. 09:03
 44/54 anonim ***** válasza:
100%
De bizony irigykedsz, ha nem így lenne örülnél a boldogságának, elvégre a barátnőd.
nov. 27. 09:10
 45/54 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem hozz létre az összes létező társkeresőn egy kamuprofilt a pasi nevében, valamint rakd fel a fizetős szexpartnerkereső oldalakra, mint pénzért masszást vállal idős nőknek.

Valahogy egy hozd a tudtára a barátnődnek "véletlen" , szerintem venni fogja az adást.

De bárcsak mindenkinek ilyen rendes és aggodó barátai lennének, olyan rendes és jószívű vagy.

nov. 27. 09:13
 46/54 anonim ***** válasza:
100%

"A korkülönbség miatt nem tartja gyerekesnek? Ezt nem értem."

32 éves nő miért lenne gyerekes? Pont megfelel a férfinak, ha a tenyerén hordozza.

nov. 27. 09:23
 47/54 anonim ***** válasza:
100%

41: Abban igazad van, hogy annál a kérdésnél pont ellentétes volt a hangulat.

Mondjuk írták ott a hülyeségeket egymás után.

Ettől függetlenül nem tudsz semmi rosszat mondani a pasira, mint hogy idősebb. És akkor mi van?

nov. 27. 09:26
 48/54 anonim ***** válasza:
100%

Hm, egy pasi mondjuk inkább legyen bunkó, mint idősebb?

Miért olyan nagy bűn ez?

nov. 27. 09:40
 49/54 anonim ***** válasza:
79%
Nem lehet, hogy ez a férfi nagyon jó egzisztenciával rendelkezik és a barátnőd most úgy döntött, hogy neki ez tetszik és szeretne egy ilyen kapcsolatban elkényeztetve lenni? Van ilyen rengeteg. Az ő döntése, hagyd, hogy eldöntse mit akar perpillanat az élettől.
nov. 27. 10:27
 50/54 anonim ***** válasza:
68%
Nekem is pont ez jutott eszembe, hogy a kérdező szimplán irigy, mert a pasinak valószínűleg sokkal jobb egzisztenciális háttere van, mint az ő vele egykorú kanjának, és irigyli, hogy nemcsak hogy boldog végre a barátnője, hanem sokkal jobb partit csinált, mint ő, ezért bele kell kötni, mert hát nehogy nagyobb esküvő, meg jobb lakás, több nyaralás legyen már a barátnő sora. Maradjon csak egyedül, mellette nem lesz kisebbségi érzése...
nov. 27. 12:33
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!