Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám észhez téríteni a legjobb barátnőm? Sokkal idősebb férfi a barátja.
Sziasztok!
Már nagyon tanácstalan vagyok. Van egy régi nagyon jó barátnőm, 32 éves. Egy ideje szingli és bár nyitott volt kapcsolatra, nem volt baja az egyedülléttel sem. Nagyon szép, és nagyon kedves természete van, akadtak udvarlói de egyikbe sem ment bele, max pár randi.
Viszont most összeakadt egy sokkal öregebb férfiba akivel attól félek tényleg komolyan gondolják. Már pár hónapja tart a dolog kettejük között, és nem tudom hogyan térítsem észhez a barátnőmet, már sajnos veszekedtünk is. A férfi 17 évvel idősebb, 49 éves… Barátnőm mondta, hogy megbecsültnek érzi magát, a férfi felvállalja, jól érzi magát vele. Hiába mondom neki, hogy ez a fiatalos szép külseje is nagyban befolyásolja, de nem érti. Mindig azt mondja, hogy a volt barátai pár évvel voltak idősebbek, de hiába volt ideális a korkülönbség, nem működött. Meg arra hivatkozik, hogy még ha a külseje fogta is meg a férfit, akkor is érzi a törődését és a tenyerén hordozza. Elmondta a szex is nagyon jó, bár ezt már nem akartam hallgatni. Szerinte nagyon sokat beszélgetnek, komolyabb témákról is, a humorérzékük meg nagyon passzol. Gyereket nem akarnak.
Egyszerűen nem tudom, hogyan értessem meg vele, hogy ettől sokkal jobbat is kaphatna, de veszekedni sem akarok vele, nem szeretném, hogy a barátságunk tönkre menjen. Én csak jót akarok neki.
Milyen észérveket tudnátok még javasolni? Ha voltatok már ilyen helyzetben, hogy egy barátnőtök sokkal idősebb férfival összejött, mit csináltatok? Hogyan reagálnátok a helyemben?
Ne tedd tönkre a barátnőd boldogságát.
Semmi közöd a szerelmi életéhez.
Anyám és apám között 17 év korkülönbség volt, elváltak pár év után, viszont most már 14 éve van egy másik férfi mellett 19 év korkülönbséggel.
Mindigis az idősebb pasik jöttek be nekik, boldogok és a családalapítás is rendben működött.
Ne avatkozz bele más dolgába!
49 éves!!! Az szinte 50!! Elnézést de az kb öregember egy 32 éves fiatalos nő mellett!
Az a vicc, hogy eddig sosem ismerkedett ennyivel idősebbekkel. Most ez valahogy bekattant nála. Azt sem tudta megmondani mi fogta meg elsőnek?
Ja és szeretném, ha nem csak 50 körüli férfiak válaszolnának. Oké volt itt néhány válasz amit egyértelműen nők írtak (nekik köszönöm), de a többség gondolom ilyen korú férfiak, akik örülnének ilyen fiatal barátnőnek.
Nem vagyok férfi. 48 éves nő vagyok, férjem 45, tehát még fiatalabb is nálam.
Ettől függetlenül maxi nem értelek, miért akarod a jó kapcsolatukat fúrni.
Én férfiként azt az észérvet javasolnám, hogy ne akard jobban tudni a barátnőd helyett, hogy neki mi a jó.
Általánosságban valóban lehet beszélgetni arról, hogy mi az, ami fontos egy jó párkapcsolathoz. Amennyiben ő úgy látja, hogy ez a jelen helyzetben adott, akkor nem elvenni kell a kedvét, hanem örülni a boldogságának.
Igen, nyilván vonzó egy csinos 32 éves nő egy idősebb férfinak. Ahogy egy fiatalabbnak is. Sőt, egy 18 éves kamasznak is.
A különbség az érettség és a tapasztalat. És hosszú távon fontosak a közös célok és az értékrend. Ha ez passzol, akkor kit érdekel, hogy ki mennyi idős? Téged?
Lehet, hogy akkor találhatna nálad jobb barátnőt is?
Neked most mi a fene bajod van, hogy végre talált valakit, akivel boldog? És ha 17 évvel idősebb, akkor mi van? Mondjon le a boldogságról, csak mert neked böki a csőrödet, hogy hátha kaphatna jobbat is? Persze...nyilván...pont arról szólt az első 32 éve, hogy térdig gázolt bennük, nem? Dobja csak mondvacsinált okokból, hátha a következő 32 évében talán talál valakit, aki korban, meg mindenben jobban passzol...az eszem megáll. Gyereket se akarnak, akkor miért lenne bármiben is releváns a korkülönbség? Elvannak együtt, egymás örömére.
Miért kell mindenáron tönkrevágnod a sápítozásoddal a boldogságát? Valamiért csak jól érzi magát ezzel az emberrel, miért kellene a kákán is csomót keresni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!