Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány aki azt mondta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány aki azt mondta csak barátok lehetünk. Viszon bármikor elhívom valahova eljön velem kettesben és minden hétvégén együtt vagyunk filmezünk, beszélgetünk. Miért jön el velem minden hova ha csak barátkozni akar?

Figyelt kérdés
39 éves férfi vagyok de ilyet még nem tapasztaltam. Mindketten egyedülálóak vagyunk.
ma 16:21
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nincsenek barátai vagy bnőinél nem filmeznek
ma 16:22
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Hisz a férfi nő barátságban.
ma 16:27
 3/18 A kérdező kommentje:
Én viszont nem hiszek benne többet is érzek iránta mint barátság és ezt tudtára is adtam.
ma 16:28
 4/18 anonim ***** válasza:
81%

"Miért jön el velem minden hova ha csak barátkozni akar?"

Jó neki, hogy valami történik vele, legalább addig sem unatkozik, de nem vagy eléggé jó pasi ahhoz, hogy le is akarjon veled feküdni. Valami nagyobb kalibert keres, csak még nem találta meg.

ma 16:30
 5/18 anonim ***** válasza:
61%
Akkor sima egótunning vagy számára, amíg jobb nem lesz.
ma 16:31
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Te miért hívod el, ha tudod, hogy nem akar veled kapcsolatot, te meg arra tepersz?

Mert jól érzi magát veled, csak nem tudna veled lefeküdni, és/vagy úgy általában tart alkalmatlannak magamellé társnak. Ettől még, mint ember bír téged. Nem egy ördöglakat.

Ha neked nem oké a barátság, akkor ne játszd el, hogy a barátja vagy.

ma 16:38
 7/18 anonim ***** válasza:
49%
Egótunningra tökéletes vagy számára mert engeded neki hiszen négykézláb mászol a földön lógó nyelvvel hátha szexel veled. Miért ne használna ki téged amikor te kínálod fel magad? Neked kell megszakítani vele a "barátságot" ha nem akarsz szenvedni. Ő jól érzi magát.
ma 16:42
 8/18 A kérdező kommentje:
Azért hívom el mert szeretek a társaságába lenni. Viszont ha engem híva el egy lány akitől én nem akarok semmit, én nem mennék el vele. Vagy legalábbis nem minden alkalommal amikor elhív.
ma 16:42
 9/18 anonim ***** válasza:
70%
Nem érted, hogy egónövelésre jó vagy meg arra, hogy költesz rá el pénzt? Kihasznál! Érdek fűzi hozzád, esze ágában sincs aládfeküdni.
ma 16:47
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Tobb akkor lesz ha mindket ember akarja. Soha az eletben nem lesz tobb,ha az egxik nem akarja. Meg 20 ev baratsag utan se.
ma 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!