Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lánnyal kettesben sétálgattunk 2 órát és beszélgettünk, az randinak számít?
Figyelt kérdés
2017. nov. 16. 22:47
1/9 anonim válasza:
Attól függ, minek élitek meg. Erre nincs szabály.
2/9 A kérdező kommentje:
Meg volt beszélve hogy találkozunk. Aztán hogy nem lett belőle több, rajtam múlt szerintem.
2017. nov. 16. 22:49
3/9 anonim válasza:
Lehet ez csak sima haveri vagy baráti összeröffenés.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem ismertük egymást előtte.
2017. nov. 16. 22:53
6/9 anonim válasza:
Miért szâmít az, hogy minek számít?:D
Én inkább úgy könyvelném el, hogy ismerkedés, én voltam hasonló helyzetben, de nem nevezném randinak.
Randi az, amikor elõre elhatározod, hogy érdeklõdsz egy másik lány iránt, mint pasi.
Én barátilag találkoztam valakivel, nem ismertem annyira, de voltak közös ismerõseink. Igazából “fél-randinak” nevezhetõ, mert õ más szándékkal találkozott velem, mint én vele. Ez utólag kiderült. Számomra nem randi, számára valószínūleg az volt, én sajnálom az ilyen félreértéseket.
7/9 anonim válasza:
remélem, nem fáztatok meg.
most már tessék meghívni egy teára.
8/9 A kérdező kommentje:
Nem volt annyira hideg, bár a végén mondta hogy fázik már.
2017. nov. 17. 07:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!