Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki azt mondta csak barátok lehetünk. Viszon bármikor elhívom valahova eljön velem kettesben és minden hétvégén együtt vagyunk filmezünk, beszélgetünk. Miért jön el velem minden hova ha csak barátkozni akar?
Figyelt kérdés
39 éves férfi vagyok de ilyet még nem tapasztaltam. Mindketten egyedülálóak vagyunk.tegnap 16:21
11/19 anonim válasza:
"Azért hívom el mert szeretek a társaságába lenni."
Ő meg jó esetben ezért, rosszabb esetben a többiek álltal emlegetett dolgok miatt megy veled. Ha kettőtök közül neked nem jók a játékszabályok, akkor neked kell kilépni. Ő meghúzta a vonalat, mikor közölte, hogy nem kellesz neki kapcsolatra. Innentől magadat hülyíted, ha mást feltételezel.
12/19 A kérdező kommentje:
Jogos amiket írok viszont ki nem használ mert mindent felesbe fizetünk. Tehát max az egó tuning jön be de azt meg nem bánom amíg nem találok valami komoly kapcsolatot.
tegnap 17:11
13/19 anonim válasza:
LOL. Ne bánjad akkor, az övé az egekbe szökik a tiéd meg a béka segge alatt lesz.
15/19 anonim válasza:
Ő mondta hogy csak barátkozni akar. Csak ő még nem tudja, hogy a férfiak, - annak ellenére, hogy a nők is érző lények, és vágynak társas kapcsolatokra - nem barátkoznak olyannal, akit nem akarnak megdgni.
16/19 anonim válasza:
42 éves koromig én sorra kúrtam a nőket. Egyszerre több is volt minden korosztályból. Le sem írom hogy egyszerre mennyi! Komolyan fáj olvasni mekkora lúzer vagy!
17/19 anonim válasza:
16, gyönyörűen nyilatkozol róluk :) de erről beszélek, ennyire valók, hogy jól megkúrd őket, barátkozni meg ne akarjanak.. hiszen csak trófeák. És akkor csodálkozunk higy miért nem akar ma már sok nő kapcsolatot.
18/19 anonim válasza:
17, meg miért hárítanak élből minden random ismerkedést.
19/19 anonim válasza:
guglizz utána a "barátzóna" fogalmának, aztán növessz gerincet meg önbecsülést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!