Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hölgyek! Mi a legjobb nyitás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Mi a legjobb nyitás nálatok?

Figyelt kérdés
Plázában ruhákat nézegettek, vásároltok. Mi a legjobban eső nyitás felétek, amiből instant randi is lehet? Kort is írjatok!
jan. 22. 15:06
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem az elég ártatlannak tűnik, hogy kérdezel valamit, mi hol van, vagy ilyesmi. Aztán alakul, ha szimpatikus vagy.
jan. 22. 15:08
 2/30 A kérdező kommentje:
Köszi. Esetleg megdicsérni valamelyik ruhadarabot rajta és érdeklődni, hol vette?
jan. 22. 15:09
 3/30 anonim ***** válasza:
30%
Kifizeted amiket összeválogatott. :) Vagy tényleg, segítséget kérsz.
jan. 22. 15:11
 4/30 anonim ***** válasza:
87%
2, ott én például visszakérdeznék, miért, te is ilyet akarsz? De ez női.
jan. 22. 15:12
 5/30 A kérdező kommentje:
Azt felelném, igen, ilyet szeretnék venni vagy hasonlót a rokonomnak szülinapra. Lenne kedved valamikor eljönni velem nézelődni és segíteni felpróbálni?
jan. 22. 15:14
 6/30 anonim ***** válasza:
98%

5

Uh szerintem ne...

jan. 22. 15:16
 7/30 anonim ***** válasza:
81%

1

Szerintem ebből ez a legkevésbé tolakodó. Esetleg ha venni akarsz valamit, akkor megkérdezed tőle, hogy szerinte ez jól áll-e neked.

jan. 22. 15:17
 8/30 anonim ***** válasza:
0%
Ezzel nem záeódik ki az hogy plázákban minden 2.at is leszólítgatsz
jan. 22. 15:17
 9/30 anonim ***** válasza:
84%

Tőlem férfi kérdezte meg amikor próbált egy nadrágot magának, hogy szerintem milyen? poénosan még hozzátette, hogy ebbe tetszenék neked? Huu akkor lefagytam, azt gondoltam hülyéskedik, de így visszagondolva lehet hogy ismerkedni akart?

Az a baj, hogy ilyenkor mindig arra gondolok, hogy vagy csak magát szórakoztatja ezzel, vagy mindenkinek bedobja ugyanezt a szöveget.

Szóval jó volt a szöveg tetszett a csávó mégse lett semmi. De bizti más máshogy reagált és célt ért.

jan. 22. 15:18
 10/30 A kérdező kommentje:
Akkor mit mondjak? 🤣
jan. 22. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!