Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hölgyek! Mik voltak a legjobb/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Mik voltak a legjobb/legeredetibb csajozós dumák, amiket pasik bevetettek nálatok és még működtek is?

Figyelt kérdés
2020. febr. 3. 14:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Nem a duma a lényeg, hanem a stílus.
2020. febr. 3. 14:52
 2/11 anonim ***** válasza:
89%
Nem voltak "csajozós dumák". A páromtól egy kreatív bemutatkozást kaptam magáról, arról, hogy mivel foglalkozik és mit szeret, kötve némelyiket a bemutatkozásomhoz, illetve feltéve pár nem elhasznált kérdést némelyikkel kapcsolatban, amire nem volt unalmas válaszolni. Ennyi volt a varázslat: egy kis gondolkodás és odafigyelés.
2020. febr. 3. 14:56
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
A csajozós dumák nálam nem működnek: olyanokkal jövök csak össze, akit már ismerek korábbról, beszélgettünk már írásban vagy inkább szóban, megismertem már és tudom, hogy ilyen férfit keresek.
2020. febr. 3. 15:09
 4/11 Lachesys ***** válasza:
82%

nem kell feltetlen annyira kreativnak lenni. rockmaratonon pl leult mellem egy srac mikor hajnalban mar egyedul néztem egy koncertet a tomeg szelen.. csak meghivott egy italra meg bokolt :) de cuki volt pedig mondtam, hogy epp van most valaki akivel alakul, mondta h azert majd ihatunk valamit, en erre, hogy jo de em fizetem a magamet, mire o hogy jo felole az ovet is fizethetem :D vicces volt. nem ittunk semmit vegul de tok jo volt, hogy odajott, nemn volt egy nyulbela, es a visszautasitast is tok jol fogadta... ha nincs a masik srac lehet lett volna belole valami :)

a lenyeg h 1)bejojjon a srac

2) magabiztos legyen, megnyero

ennyi. nem kell az evszazad dumaja.

2020. febr. 3. 15:10
 5/11 anonim ***** válasza:
75%

Nwm ez számít

Aki valami miatt megfog vonz akkro ha béna a szövege akkorsem számít

Ha valaki meg nem tetszik hiába frappáns,kedves a vonzalmat nem lehet kierőszakolni

2020. febr. 3. 16:02
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Vagy tetszel vagy nem. Ha nagyon bena vagy agressziv a dumad,akkor meg elmehet az eredeti vonzodasom egy taszitasba.

N

2020. febr. 3. 16:04
 7/11 anonim ***** válasza:
@5: mondjuk pl egy olyan helyen, mint a Tinder, ahol eleve az írhat, aki tetszik neked, egyáltalán nem mindegy hogy ki mit ír és hogyan...
2020. febr. 3. 16:05
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is utálom az ilyen erőltetett felszedős dumákat. Az se szimpi egyáltalán ha valaki konkrét párkeresési szándékkal jön oda. Ismerjük meg egymást mint két ember aztán ha belső dolgok alapján is megvan a szimpátia akkor lehet tovább gondolkozni.

Egyébként egyetlen ilyen csajozós módszer van amit imádok, páromék szoktak ilyen néha a barátaival ha valakinek nagyon tetszik egy csaj mondjuk buliban. Ilyen tök menő acapella stílusban eléneklik DJ Ötzi Hey Baby című számát. Mi sajnos nem ilyen keretek között ismerkedtünk meg a párommal szóval kimaradtam belőle. De alakult már ki belőle csomó ismerettség meg kapcsolatok is.

2020. febr. 3. 17:15
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Sose figyeltem. Nem is tudom, hogy valaki használt e már nálam ilyen csajozós dumát. Nekem sokkal fontosabb, egy jó beszélgetés. Sőt engem a hideg kiráz attól ha valaki egyből fel akar szedni, pedig nem is beszélgettünk még szinte semmit. Én mindig visszautasítom, aki úgy indít, hogy de megismerne, meg de nagy jani vagyok meg ilyen meg ilyen vagyok neked én kellek.
2020. febr. 3. 17:34
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Az egyetemi előadóteremben ültem, aznap ép egy Obi-Wan Kenobi-s (Star Wars) póló volt rajtam. Jött egy srác, láttam, hogy megnéz engem, majd a pólómat is. Elmosolyodott, odajött hozzám, biccentett, majd ennyit szólt:

"Hello there."

Mire én:

"General Kenobi."

A Star Wars-ban így köszönti egymást Obi-Wan Kenobi és Grievous tábornok.

Kreatív volt? Igen.

Az ismeretlenséghez mérten személyes volt? Igen.

Elindított egy beszélgetést? Igen.

8 hónapja vagyunk együtt.

21L

2020. febr. 3. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!