Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Mik voltak a legjobb/legeredetibb csajozós dumák, amiket pasik bevetettek nálatok és még működtek is?
nem kell feltetlen annyira kreativnak lenni. rockmaratonon pl leult mellem egy srac mikor hajnalban mar egyedul néztem egy koncertet a tomeg szelen.. csak meghivott egy italra meg bokolt :) de cuki volt pedig mondtam, hogy epp van most valaki akivel alakul, mondta h azert majd ihatunk valamit, en erre, hogy jo de em fizetem a magamet, mire o hogy jo felole az ovet is fizethetem :D vicces volt. nem ittunk semmit vegul de tok jo volt, hogy odajott, nemn volt egy nyulbela, es a visszautasitast is tok jol fogadta... ha nincs a masik srac lehet lett volna belole valami :)
a lenyeg h 1)bejojjon a srac
2) magabiztos legyen, megnyero
ennyi. nem kell az evszazad dumaja.
Nwm ez számít
Aki valami miatt megfog vonz akkro ha béna a szövege akkorsem számít
Ha valaki meg nem tetszik hiába frappáns,kedves a vonzalmat nem lehet kierőszakolni
Vagy tetszel vagy nem. Ha nagyon bena vagy agressziv a dumad,akkor meg elmehet az eredeti vonzodasom egy taszitasba.
N
Én is utálom az ilyen erőltetett felszedős dumákat. Az se szimpi egyáltalán ha valaki konkrét párkeresési szándékkal jön oda. Ismerjük meg egymást mint két ember aztán ha belső dolgok alapján is megvan a szimpátia akkor lehet tovább gondolkozni.
Egyébként egyetlen ilyen csajozós módszer van amit imádok, páromék szoktak ilyen néha a barátaival ha valakinek nagyon tetszik egy csaj mondjuk buliban. Ilyen tök menő acapella stílusban eléneklik DJ Ötzi Hey Baby című számát. Mi sajnos nem ilyen keretek között ismerkedtünk meg a párommal szóval kimaradtam belőle. De alakult már ki belőle csomó ismerettség meg kapcsolatok is.
Az egyetemi előadóteremben ültem, aznap ép egy Obi-Wan Kenobi-s (Star Wars) póló volt rajtam. Jött egy srác, láttam, hogy megnéz engem, majd a pólómat is. Elmosolyodott, odajött hozzám, biccentett, majd ennyit szólt:
"Hello there."
Mire én:
"General Kenobi."
A Star Wars-ban így köszönti egymást Obi-Wan Kenobi és Grievous tábornok.
Kreatív volt? Igen.
Az ismeretlenséghez mérten személyes volt? Igen.
Elindított egy beszélgetést? Igen.
8 hónapja vagyunk együtt.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!