Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi lenne a legjobb első randi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

???????????????? kérdése:

Mi lenne a legjobb első randi?

Figyelt kérdés
Sziasztok srácok, lányok. Lenne egy fontos kérdésem. Szóval megismertem ezt a lányt a neten, és kb 1 hete ismerem, beszélgettünk minden jól ment bókoltam is neki. Aztán ő megkérdezte, hogy szeretnék e vele találkozni, én meg mondtam hogy természetesen. Ő egyébként nagy sportoló szóval fut biciklizik túrázik meg minden. És először megállapodtunk egy korizásban,azátn kiderült hogy az nekem nem lenne jó. De ő mondta azt is hogy neki tök mindeggy hogy mit csinálunk csak találkozzunk. Szóval itt az lenne a kérdésem, hogy mi lenne a legjobb egy első randihoz, a korizáson kívül. Ő 19 éves és én is. Én a mozin gondolkodtam, de nemtudom hogy az elég romantikus e vagy elég e ahoz hogy belém szeressen, mivel ott nem beszélünk csak nézzük a filmet. Esetleg egy horror film vagy valami romantikus vagy vígjáték. Én nemtudom a ti javaslatotok számítana most. A válaszokat előre is köszi :D. Ha jól menne annak nagyon örülnék. Nem szeretném hogy kiábránduljon belőlem egyből mikor találkozunk.

2020. jan. 22. 00:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A mozi egyáltalán nem jó első randi program. Ahhoz, hogy megismerjétek egymást beszélgetni kell, nem? Moziban pedig nem lehet. A kori jó ötlet volt. Mi fondüzni voltunk első randin. Egy sima kávézás +/- süti mellett is jót lehet beszélgetni. Állatkertben sétálni. Felsétálni egy kilátóba.
2020. jan. 22. 00:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A mozit én sem ajánlom. Gondolj bele, ha nem megy jól a randi, 1,5 órán át fogtok egymás mellett ülni, kvázi kényszerhelyzetben.

Menjetek el egy kávéházba vagy teázóba. Ez jó hely beszélgetni és ha nem mennek jó irányba a dolgok, könnyű elmenni. Ez utóbbi jó, mert nem helyez nyomást rátok.

Viszont legyen terv a randi folytatására. Pl. billiárd

2020. jan. 22. 00:35
 3/6 A kérdező kommentje:
Ja és még valami nagyon sok közös van bennünk és már kb megbezéltük egymás életét azaz sokat beszélgettünk, és látszik rajta hogy szeretne össze jönni velem, de még nem találkoztunk
2020. jan. 22. 00:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne az első randin akard elkápráztatni. Kerss efy kellemes kocsmát, kávézot.

Mozi NE

2020. jan. 22. 01:05
 5/6 Rockarc ***** válasza:
81%

Menjetek egy olyan helyre, ahol egymassal szembe tudtok ulni. Akkor latjatok a masikat, a szemet, a tartasat, mindent. Praktikus egy kavezo, teazo stb. Igy tudtok beszelgetni, megismerni egymast, tovabbi kozos pontokat keresni. Ha pedig megakadtok, akkor lehet a teaval szoszmotolve egy kis idot nyerni, hogy mit kerdezz meg rola.

43F

2020. jan. 22. 01:06
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Kávézó, cukrászda, vagy valami hasonló. Egyszerű, és tudtok beszélgetni.
2020. jan. 22. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!