Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt életed legjobb (első) randija?
Hú, hát ennél részletesebb válaszokra számítottam. :D
Milyen volt a másik fél? Mi fogott meg benne? Mi volt a program?
Persze nyilván a negatív tapasztalatokat könnyebb leírni, mint a kérdésemben említett kérdéseknél, de azért szerintem pozitív élmények is érdekesek lehetnek.
1 hét fesztiválozás. Ismertük egymást régebbről meg beszélgettünk már aktívan pár hete de mivel messze laktunk egymástól nem volt időnk normális randira elmenni előtte. Nem volt kimondottan randi de akkor találkoztunk úgy egymással először, hogy párkeresési cél volt mögötte. Voltak hatalmas jó bulik, esti mély beszélgetések, annyi baromságot csináltunk meg nevettünk, 0-24-ben együtt voltunk. Kb a 3. napra már rájöttünk, hogy zsák meg a foltja vagyunk, azóta házasok vagyunk szóval elég jól sikerült randi volt.. :D
29/N és 40/F
Na jó, megsajnáltalak:D
Mi egyik netes társkeresőn jöttünk össze.Én tudtam ki ő, mert egy helyen dolgoztunk ő viszont rólam csak annyit tudott amit beszélgettünk levélben.Úgy indult randira, hogy lövése se volt ki vagyok és nagy volt a meglepetés mikor meglátott, mert minden nap váltottuk egymást a műszakba, sokszor találkoztunk,köszöntünk mosolyogtunk egymásra...Amúgy semmi extrém nem történt.Sokat dumáltunk aznap éjjel, szex nem volt és nagyon azt éreztem, hogy ő az én emberem.Azóta eltelt sok év és már rég külön vagyunk, de ez volt olyan első randi amire nagyon,nagyon készültem és elsőre is fantasztikusan éreztem magam rajta.
Szép volt. Ő 18, én 23. Egy kora májusi kisvárosi este történt. Természetesen vihar készülődött, amiből aztán szerencsére nem lett semmi.
Korábbról már személyesen ismertük egymást. Pizzázni mentünk, aztán sétáltunk. Volt, hogy én nyomtam a hülyeségeimet, máskor pedig ő mesélt mindenfélét, miközben magunkba szívtuk az esténként oly' intenzív virágillatokat. Sokat nevettünk, és közben gyönyörködtem csillogó szemeiben.
Aztán egyszer csak kéz a kézben találtuk magunkat, majd nemsoká átkaroltuk egymást. Jó volt érezni teste melegét, finom illatát, hallgatni kedves hangját. A kapuig kísértem, ahol a búcsúölelést a világ legfinomabb csókjával koronáztuk meg. Az elsővel.
Aztán persze egyikünk sem akart menni. :)
Egy év múlva ugyan szétmentünk, de annak a májusi estének az emléke örökre megmarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!