Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első élő találkozásra legjobb barátnőt és pasiját hívni? Szerintetek illik?
21 éves srác vagyok, beszélgetek egy 18 éves csajjal facebookon szinte 2 hete és ma fogunk találkozni először(más városban lakik) és írta nekem, hogy fog jönni egy unokatesója és annak a barátja is. Szerintem ez nagyon tiszteletlen velem szemben. Első randira mást, másokat(!) is elhívni magad mellé...el is ment a kedvem az egésztől.
Nektek mi a véleményetek? Most meg írja facebookon, hogy reméli nem baj... erre mit írjak vissza? Mindenképp megmondom, hogy egyedül jobb lett volna... de hogy fejezzem ki, hogy ne sértsem meg...elég ha már ő megsértett ezzel.
Nem baszott el semmit. Az, hogy neked gondot okoz csatlakozni egy másik viszonyrendszerbe a te bajod, nem az övék.
Semmi gáz nincs ebben. Én feltalálnám és jól érezném magam.
Nekem az első pár randi között volt olyan, hogy a csaj szalagavató utáni bulijára mentünk és konkrétan a full iskolája ott volt, bnőstől, pasistól, mittom én.
200 ismeretlen ember. 6-8 ültünk egy asztalnál és teljesen jól eldumáltam mindegyik kis csitrivel. :D
#9 Nem a fél baráti körét hívta el, csak egy bnőjét, az meg a pasiját. Nincs. ebben. semmi. gáz.
Alkalmazkodj. Attól, hogy megjelensz a randin és elküldöd a p_csába, hogy "ezt hogy képzelted mégis" még nem alkalmazkodtál, csak hisztiztél egy jót. :D
Mert eddig ez volt a terved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!