Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nászajándékba a legjobb barátnőmnek mit illik adni?
Nos, ha valóban a legjobb barátnőd, akkor kérdezd meg, és nyilván tisztában van az anyagi helyzeteddel.
Én nem is értem az ilyen kérdéseket.
Nővérem barátnője most házasodik, és pénzt akar... szerintem olyan megalázó veled egykorúaktól pénzt elfogadni.
Nem tudja még, hogy menjen-e. Pláne, hogy alig 3 hónapja van rendes munkája.
Ha valóban jó barátnőd, akkor ismeri az anyagi helyzetedet, és nem vár el tőled semmit, azonkívül, hogy ott legyél az esküvőjén.
Ha pénzt kér, akkor nem jó barátnőd, csak egy pénzéhes nő.
Valami szemelyeset, és a menyasszonytáncba, ha lesz dobhatsz pénzt..
Egyébként en is bajban vagyok, azért kerültem a kérdeshez.
Barátnőmnek még cska-csak kitalalom, de a vőlegényének nehezempbb a dolog, így közösen (15 éve baratnőm :))
Én a legjobb barátnőmnek azt csináltam, hogy fotóztam az esküvőjén (nem hivatalos fotósként, hanem csak úgy, persze nem zavarva senkit ezzel), és utána egy szép albumba rendezve adtam neki oda ezeket a képeket, amiket az esküvőn meg a bulin készítettem.
Tetszett neki nagyon.
Azért (is) találtam ezt ki, mert semmi pénzem nem volt, szóval azt nem tudtam adni, de ez így belefért, és még jó is volt. Szerintem.
Pénzt vagy kombinálhatod, hogy még X ezer forint értékben kaparós sorsjegy, hadd szórakozzanak.
Ha adsz 10-20 ezret már az is korrekt, ha pároddal mész el, akkor fejenként ennyi, így álltátok az estét és kész. Nem kell attól szétköltekezned magad, mert ők házasodnak, annyit adj, amennyit gond nélkül tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!