Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátnő esküvőjére mennyi pénzt illik adni?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 14:29
2/15 anonim válasza:
A baratnom a parjaval az eskuvonkre 20-20 ezret adtak fejenkent. Mi is majd ugyanennyit fogunk adni ha esetleg osszehazasodnak.
3/15 anonim válasza:
szerintem ez nagyban függ az anyagi helyzettől is. sztem is egy 20ast legalább illik, ha nem is fejenként. de ha a netto kerestetek 2 milla/hó, az más, mintha 100 ezer...
4/15 anonim válasza:
legjobb barátnő esküvőjére ajándékot illik venni...
valami komoly ajándékot.
5/15 anonim válasza:
A 14:38-al értek egyet. Legjobb barátnő csak 1 van. Szerintem is pénz helyett ajándék. Ismerned kell annyira, hogy tudd, minek örülne igazán. A pénz olyan személytelen. Én (már nagyon rég) egy gyönyörű paldóvázát vettem a legjobb barátnőmnek. Bár az élet elsodort minket egymás mellől, én az ország egyik, ő a másik felén lakik, de több mint 30 év után is megvan a váza, nagy becsben tartva, és mindig rám emlékezteti. Találj valami igazán személyre szólót. És nem is az értéke lesz a mérvadó, hanem az, hogy tőled kapta.
6/15 A kérdező kommentje:
De azt mondta, hogy mindenkitől pénzt "kérnek"! Az anyagi helyzetük miatt!
2010. ápr. 22. 15:23
7/15 anonim válasza:
Hát így már másképp fest a dolog. Ez függ azért a Te anyagi helyzetedtől is, mint ahogy már előttem is írták. Így fogalmam sincs. Sajnálom.
8/15 anonim válasza:
Figyelem, az ajándék NEM a legjobb barátnőjé, hanem kettejüké a férjével (hivatalosan közös vagyonnak minősül! :))), tehát a kérdezőnek nem feltétlenül kell tudni, mit szeretnének.
Kérdezőnek: annyit illik adni, amennyi fedezi a vacsorádat (ha partnerrel mész, akkor az övét is), ez kb. 10000 Ft fejenként, plusz amennyi pénzt ajándékra szánnál.
9/15 anonim válasza:
Én mivel azt mondták,semmi ne vegyünk ajándéknak,pénzt meg tuti nem fogadtak volna el,álltuk az esküvői tortájukat,ez volt a nászajándék tőlünk..A kinézete meglepetés volt.
10/15 anonim válasza:
Aranyszabály: legalább annyit illik adni, amennyibe a vendéglátásod került. Ha egy puccos éttermet nézünk, három fogással, italfogyasztással, akkor egy tízest minimum rá kell áldozni. Innentől már csak tőled függ, hogy mennyit adsz mág pluszba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!