Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A legjobb barátnő esküvőjére...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátnő esküvőjére mennyi pénzt illik adni?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 14:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Amennyit nem sajnálsz tőle. :)
2010. ápr. 23. 02:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Én nem fogadok el semmit a legjobb barátnőmtől. 3 hét múlva lesz az esküvőnk, kérdezgette, mit vegyen nászajándékba, de mondtam hogy semmit. Mivel Ő műkörmös, megegyeztünk, hogy megcsinálja a körmeimet esküvőre. Nekem ennyi elég tőle nászajándékba.
2010. ápr. 23. 19:35
 13/15 anonim válasza:
A minimum, hogy a vendég a saját költségeit állja. Mi most tervezzük az esküvőnket és ha valaki pénzt kér nászajándék helyett az nem vletlen. Sokan bele sem gondolnak mennyibe kerül 1 fő csak jönnének nagykannálal, mert ingyen kaja van, de ha nem hívod meg őket akkor meg sértődés a köbön. Szóval én azt gondolom, hogy ha a legjobb barátnőről van szó én nem sajnálnám a pénzt annyit adnék ammenyit csak tudok.
2010. ápr. 29. 08:57
 14/15 anonim válasza:
Ez mindenképpen attól függ, hogy ki mennyit tud adni. Én max 10 000ft-ot tudnék, de azt is nehezen. Ha nem legjobb barátnő lenne akkor csak 5 ezret adnék.
2010. ápr. 30. 10:37
 15/15 anonim válasza:
4/14-esnek igaza van, ajándékot vinni jobb. Én ajánlanék: olajfestményt vegyél nekik - így közös az ajándék -, ez minden lakásba elhelyezhető, bármilyen stílusban legyen az. Ajánlom a www.hollosigaleria.hu oldalt. Igazán olcsón kapható már készletről is /3-33e ft-ig de van 95e-ért is. Válassz vakrámás olajfestményt, mert azt azonnal a falra tudják akasztani, ha átadtad. Vagy van vásznas is és így olcsóbban megúszod, mert a keretezést majd ők megoldják. Ismerőseim körében ez nagyon "dívik". Ja és értéke van. REmélem segítettem.
2012. aug. 28. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!