Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ebbe bele szólhat, vagy bele kellene szóljon egy legjobb barátnő?
Az egyik legjobb barátnőmet most készül eljegyezni a párja. A gond csak az, hogy a lány csak menekül ebbe a kapcsolatba. Volt egy hosszú kapcsolata, imádta a srácot, de a srác megcsalta. Ez neki óriási trauma volt. Nem sokkal szakítás után találkozott jelenlegi párjával aki más nemzetiségű (nem írom milyen, mert nem is ezen van a lényeg, viszont minden gond ebből adódik...) A lány nem boldog, ezt nem irigységből mondom, tényleg a szívem szakad meg érte...a srác rá akarja erőltetni a saját kultúráját, olyan szinten, hogy már kijelentette, hogy a gyermekek olyan vallásúak lesznek mint ő, a gyermek első három évben nem hallhatja az anyanyelvét, olyan iskolába kell járjon amilyen nyelvű az apa. Természetesen odaköltöznek ahol a srác lakik...A lány véleményét ki sem kéri...Ő meg csak hallgat...sokszor elkeseredik és kiönti a szívét nekem, hogy így mi lesz vele...a srác szülei szintén ilyenek, nagyon nacionalista az egész banda...
Most eljegyzésre készül a srác, kicsit azt érzem beszélnem kellene a barátnőmmel, de nem akarom megbántani, meg amúgy is elég kényes téma, nem tudom, hogy lehet ezzel előhuzakodni...:-STényleg nem tehetek semmit?:-S
Beleszólni nem lehet. A barátnőd érzi, hogy nem az igazi, de az ő döntése.
Néhány okos kérdés, amin eltűnődhetne, azonban lehet, hogy nem ártana.
A döntést azonban neki kell meghoznia. Ha nem így történik, hanem látszólag a te nyomásodra igen, vagy nem, akkor mindenképp te van a hibás.
Szerintem meg akkor vagy szar barátnő, ha rosszban nem teszed oda magad.
Igen, ez a dolgod, hogy a rosszban is ott légy. Mond el neki ,hogy egy rosszul végződött kapcsolat után egy még szarabba rohan?! Most neked kell felnyitnod a kis szemét, akkor is, ha ezek után te leszel a rossz. Ha igaz barátnő vagy, akkor igen is megmondhatod a véleményedet.
21/L
Szerintem okvetlen beszélj vele! Lépnie kell! Anyukám is járt egy más nemzetiségű fiúval, aki hasonlókat jelentgetett ki, és anyukám elhagyta. Én meg azóta csókolom a kezeit, hogy nem azt a nacionalista nyálgépet, hanem aput választotta!
Mondd el neki, hogy gondoljon a gyerekeire is ha majd lesznek. Ne legyen ilyen, mert ha tényleg csak menekül, akkor annak nem lesz jó vége... biztos fiatal még, találni fog magának új barátot, ne féljen :) De okvetlen beszélj vele erről. :)
Sziasztok a srác nem arab. Szóval ez a veszély nem áll fenn. De nem ezt a világot álmodta meg sem magának sem a gyermekeinek. Már alapból valaki hogy mond olyat a kedvesének, hogy a gyermekeivel nem beszélhet a saját nyelvén?????
A lány bezzeg beszéli a srác nyelvét, a srác egy év alatt 3 magyar szót volt képes megtanulni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!