Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nászajándékba a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nászajándékba a legjobb barátnőmnek mit illik adni?

Figyelt kérdés
Nyáron lesz az esküvőjük. Mit illik? Pénzt vagy háztartási berendezést? Gondolom amire az ifjú párnak szüksége van. Külön lakásuk lesz. Ha pénzt, akkor mennyit illik? 10 éve ismerem, az elmúlt pár évben elég sokat köszönhetek neki, úgyhogy szűkmarkú sem akarok lenni, de hónapok óta nincs munkám, nem vagyok eleresztve anyagilag. Ti mit vittetek a barátnőtöknek nászajándékba?

2015. márc. 21. 23:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
47%

Ha pénzt kér, akkor nem jó barátnőd, csak egy pénzéhes nő.

Én mindenkitől, beleértve a barátnőimtől is pénzt kértem. Persze, azt mindenkinek mondtam, hogy ha nincs, nem gond, csak jöjjenek el, de nem akartam semmi ajándékot. Így is volt akitől azt kaptunk és mind használhatatlan. Akkor egy barátnőmnek se vagyok igazi barátnője? Pénzéhes??? Ez így működik, eljön, ad pénzt és kész. Mikor neki lesz én is elmegyek és adok pénzt. Nem értem mit kell ebből problémázni. Ha ez nem így lenne az emberek nagyrésze nem tudna lagzit tartani, ki költene milliókat egy esküvőre? Én biztos nem költöttem volna.

2015. márc. 22. 09:35
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Nekem ez akkor is meredek, barátoktól pénzt kérni. Pénz tipikusan az, amit a család ad.
2015. márc. 22. 13:05
 13/13 anonim ***** válasza:
76%
Legjobb barátnőm, mikor férjhez ment, nekem és másik legjobb barátnőnknek küldött egy mailt, amely csak nekünk szólt, s melyben leírta, mire vágynak. Így aztán pontosan tudtuk, hogy mit "kell" ajándékoznunk.
2015. márc. 22. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!