Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első élő találkozásra legjobb barátnőt és pasiját hívni? Szerintetek illik?
21 éves srác vagyok, beszélgetek egy 18 éves csajjal facebookon szinte 2 hete és ma fogunk találkozni először(más városban lakik) és írta nekem, hogy fog jönni egy unokatesója és annak a barátja is. Szerintem ez nagyon tiszteletlen velem szemben. Első randira mást, másokat(!) is elhívni magad mellé...el is ment a kedvem az egésztől.
Nektek mi a véleményetek? Most meg írja facebookon, hogy reméli nem baj... erre mit írjak vissza? Mindenképp megmondom, hogy egyedül jobb lett volna... de hogy fejezzem ki, hogy ne sértsem meg...elég ha már ő megsértett ezzel.
A helyzet az, hogy kettesben is frusztrált és ideges lennél, hát még 2 másik ember előtt, akik ugyan úgy megítélnek majd, ráadásul ki is beszélnek randi után.
Félsz! Ez a helyzet. És ezt a félelmedet akarod rajta számon kérni.
#16 Na!!! Ez végre őszinte volt. Így már teljesen máshogy hangzik. Én is félek egy randi előtt, pedig voltam már két tucat első randin, de pont ezért marad izgalmas.
Szeretem, ahogy ver a szívem előtte, szeretem az izgalmat, a feszültséget a levegőben.
Te leszel a téma, ezt fogadd el. Nincs ebben semmi rossz.
Hagy beszéljenek ki. Én is félnék, mindenki félne, de bátorság. :)
62% az , hogy te olyan vagy, nem jelenti azt, hogy más is ilyen.
Minek akarod a saját ökörségedet másra ráerőltetni???
Olvashattad, a többségnek se lenne túl nyerő, egy ilyen felállás, mit agonizálsz ezen, milyen fsza, bátor gyerek vagy?
Örüljél magadnak, és had döntse el a kérdező, neki mi a jó.
Igen, kérdező, ez elég tré a csaj hozzáállása, én nem erőltetném már a helyedben.
Ha ilyenre nem jön rá, valószínű még máshol is bajok lehetnek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!