Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életetek legjobb randija?
Beültünk az étterembe. Bohóckodtunk a kommerszebbnél kommerszebb ételeken, a felső tízezernek szánt 15-20 ezer forintos menükön, az árakon, majd végül a röhögések közepette kiegyeztünk egy-egy desszerten, tejberizst rendeltünk. Végigcsicseregtük, végigröhögcséltük az egész randit, hogy mellettünk 20-25 ezer forintokat fizettek, mi meg a diákmelós fizunkból megúsztuk az egészet üdítővel együtt két-kétezer forintból és milyen jól szórakoztunk, még aznap egészen hajnalig egy buszmegállóban vihogtuk végig az egész éjszakát.
Ma már nem mennék bele ilyen megalázó lumpenproli, csöves randiba. A nőknek csak az számít, hogy mit villantasz.
Egy volt, illetve kettő, de ugyanazzal a lánnyal, szóval nincs nagyon miből válogatni. :D
Elég jól meg lett alapozva, szóval akár még a szeméttelepre is mehettünk volna, akkor is jó lett volna. Legalábbis számomra.
megbeszéltem a nővel,hogy x órakor oda megyek a lakásához és elmegyünk kajálni.
foglaltam asztalt előre.
aztán odaértem,akkor jött meg munkából és mondta,hogy nincs kedve menni sehova,inkább menjünk fel hozzá.
gondoltam is,hogy nagyszerű.
ilyen esetekre volt mindig egy üveg bor a csomagtartómban,elő is vettem,felhívtam az éttermet és lemondtam a foglalást,majd felmentünk,lezuhanyzott,megittuk a bort és szétkeféltem.
ilyen a tökéletes randi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!