Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt életetek legrosszabb randija? És a legjobb?
Nekem a legrosszabb az volt, mikor a srác 10 percet késett, odajött melegítőben, aztán "véletlenül" összefutottunk az egyik suttyó haverjàval, aki végig rajtunk lógott.
A legjobb pedig mikor eljött értem autóval a fiú, sétáltunk egyet egy kis tónál, aztán próbált megtanítani vezetni :D, azóta is együtt vagyunk.
Legrosszabb: elhívott a csak beszélgetés címszó alatt, aztán egy hamburger társaságában közölte, hogy ő csak mint barát tekint rám, a választottja pedig egy egyszálbelű, hallgatag gyerek, aki olyan érdekes kb, mint egy Maggi zacskós leves elkészítési javaslata.
A legjobb: ugyanezzel a csajjal találkoztam, ahol közöltem vele, hogy az ő kedves pasiját dugom már hónapok óta, aki nekem panaszkodik arról, hogy milyen rossz a szex a nőkkel és, hogy velem akar lenni. A csaj szénné égett, a srácot meg kikosaraztam, mindketten öngyilkossággal fenyegetőztek, az egyik meg is próbálta, de úgy emlékszem nem jött össze. A legszebb öröm ak áröröm elvégre.:) Olyan kis gonosz vagyok.
A legrosszabb, amikor a randi végén, tehát kb. az utolsó 10 percben megkínáltam sütivel, ő jóízűen megette, majd nem keresett többé, totál eltűnt. A randi végén tudhatta, hogy nem fog keresni, de a sütit azért betolta...szó szerint fájt, mert ez szerintem tök megalázó rám nézve.
Legjobb még nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!