Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt életetek legrosszabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt életetek legrosszabb randija? És a legjobb?

Figyelt kérdés

Nekem a legrosszabb az volt, mikor a srác 10 percet késett, odajött melegítőben, aztán "véletlenül" összefutottunk az egyik suttyó haverjàval, aki végig rajtunk lógott.

A legjobb pedig mikor eljött értem autóval a fiú, sétáltunk egyet egy kis tónál, aztán próbált megtanítani vezetni :D, azóta is együtt vagyunk.

2014. aug. 17. 20:26
1 2
 11/14 Láttál már,de mégse :) ***** válasza:
100%

Legrosszabb:

Valami miatt elég durván bedagatt a kezem az előtte lévő napon,majd 10 órán át ültem a sürgösségin,hogy megmondhassák nekem 8-an,hogy "Fogalmunk sincs miért,de talán vedd be ezt".

Emiatt a gyógyszer miatt sokat aludtam,így másnap késésben voltam.

Megvágtam magam borotvával,szaladtam,lerobbant a villamos,taxival mentem,de végül odaértem.

Vártam,majd leült velem szembe egy lány mosolyogva.

Na innen kellett megtudnom,hogy ő az,mert kicsit másképpen nézett ki,mint a képen.

Sétáltunk a parkban,hosszú kínos csendekkel.

Eleredt az eső,úgyhogy úgy döntöttünk,hogy menjünk haza.

Nem akartam folytatást,de valamiért reflexből rákérdeztem,de hál'istennek ő se akart.

Ezekután még elkezdtek kóstolgatni a "csajom" miatt.

Hazafelé csak amiatt nem ugrottam be a patakba,mert túl alacsony volt a víz,hogy megfulladjak :D

A legjobb:

Háromnegyedórát vártam a pláza előtt,majd bementem,hátha bent van.

Megláttam,meglátott,majd megfordult és elkezdett a másik irányba menni.

Na mondom "B..zdmeg,én hazamegyek".

Aztán írt,hogy a mozi előtt vár,mert nem talál (ezután derült ki,hogy szemüveges,de nem akarta,hogy abban ne tetszen nekem,így hát nem hozta el :D).

Azt hittem,hogy a háta közepére se kívánja ezt az egészet,mert nem szólalt meg egyáltalán,de csak meg volt szeppenve.

Aztán sikerült feloldanom,de csak miután a fagyit is,majd a moziban egy nagy popcornt is sikerült a nyakába öntenie :D

Úgy tudtam vele hülyéskedni és beszélni,mint egy haverral és annyira megkedveltük egymást,hogy miatta feloldottam a "Vasárnap nem randizom,mert balszerencsés" szabályomat is (Ami egyébként az előbb említett randi miatt is volt) és másnap is találkoztunk.

Majd a következő hétvégén és azután és azután és mostmár egy éve lassan folyamatosan,amióta együtt vagyunk :)

2014. aug. 17. 20:58
 12/14 anonim ***** válasza:
36%

Legrosszabb: amikor a csajról, aki mondhatni tökéletes, kiderült, hogy drogos és volt már 2 sikertelen öngyilkossági kísérlete.

Legjobb:

ilyen még nem volt, ugyanis csak az olyan csajokat fogom ki, akik nem akarnak semmit tőlem.

25F

2014. aug. 17. 21:13
 13/14 anonim ***** válasza:
82%

Legrosszabb: a hapsi egy kocsmába vitt el randizni,végig magáról beszélt,illetve panaszkodott az anyjától kezdve a munkahelyéig mindenért. Ha elkezdtem volna beszélni magamról,gondolván egy randinak az a lényege,hogy megismerjük a másikat,konkrétan bunkó módon a szavamba vágott és folytatta a litániát,miszerint milyen ócska sz.r is az ő élete. Most nem azért,én egy tündér vagyok és egy angyal türelmével rendelkezem,de ez a pasi 30 perc alatt képes volt az agyamra menni. Félbeszakítottam és mondtam neki,hogy ne haragudjon,de nekem ebből elegem van,hazamegyek és nem szeretném megismételni.

Legjobb: kiemelkedően jó nem volt még. Mondjuk a mostani pasimmal elég kalandos volt 3 éve (akkor max 1 hete voltunk együtt) az egyik Tankcsapda koncertünk. Tomboltunk kb 2 számra,aztán a színpadtól 50 m-re szexeltünk a fűben:D

2014. aug. 17. 21:56
 14/14 anonim ***** válasza:

Legrosszabb: ilyen nem igazán volt szerencsére. :)

Legjobb: inkább a "legnemhétköznapibb"-nak mondanám... :D A fiú dínójelmezbe öltözve vitt el először thai box edzésre, utána pedig a Szatyorba kapucsínózni. :)

2014. aug. 18. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!