Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, leírnátok, hogy milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, leírnátok, hogy milyen volt eddig életetek legjobb randija?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok rá, hogy milyen volt eddig életetek legjobb randija. Hol voltatok? Mit csináltatok?
2018. máj. 21. 20:56
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
Sörözni voltunk, nagyon jót beszélgettünk, sokaz nevettünk. Nem volt "extra", pont ezért volt jó. A srác udvarias volt, kedves, éreztem, hogy tényleg meg akar ismerni, emlékezett azokra, amiket mondtam neki, tényleg beszélgetés volt, nem mindenki a magáét fújta.
2018. máj. 21. 20:59
 2/6 anonim ***** válasza:
77%

8 óra munka után, és egy kardio ezdésen túl szaladtam a vonathoz, hogy elérjem mert 2 megyével arrébb lakott. 2 óra vonatozás után este 11 kor találkoztunk a Keletibe. Hazavitt, főzött nekem, aztán dugtunk a zuhany alatt egy jót, aztá az ágyban. Mikor felébredtünk *repeat*.

N

2018. máj. 21. 21:24
 3/6 anonim ***** válasza:
88%

Életem legjobb randiján,semmi más nem történt csak ültünk egymással szemben kávéval és üdítővel és addig beszélgettünk,amíg ránk nem szóltak,hogy zárás van és indulás kifele. Nem volt kínos csend közben.

(Vittek már moziba,parkba,pubba,pizzázni, biliárdozni,állatkertezni,de egyik sem volt ilyen jó)

Ez olyan jól sikerült,hogy 3 év múlva hozzá is mentem a randipartneremhez. 😉

2018. máj. 21. 21:28
 4/6 anonim ***** válasza:
51%
1.vagyok: őszintén érdekelne, hogy minek kell lepontozni egy szubjektív kérdésre adott szubjektív választ, hogy nem hasznos?
2018. máj. 21. 21:31
 5/6 anonim ***** válasza:
63%
Eletem legjobb randija a parommal volt 3ev egyutteles utan nemreg: esti seta, steakhouse,beszelgetes az erdei szallasunk elott egy padon,kozos zuhany,szex,alvas ameddig birunk,reggeli egy napsutotte teraszon,par ora furdohaz,ebedre all you can eat,szoval inyenckedtunk kicsit,du 4ora seta az allatkertben. Tokeletes kikapcsolodas,remek beszelgetesek,semmi feszko.
2018. máj. 21. 22:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Egy közös főiskolai nap után, amikor aláírattam neki egy jegyet a leckekönyvében, mert nem tudta megvárni a tanárt, hálából meghívott utána mekibe. Ott beszélgettünk, majd kimentünk sétálni. Sötétedett. Egy játszótér felé haladtunk, én mentem elöl, ahol egyszercsak kézen fogott és magához rántott. Három órán keresztül csókolóztunk. Iszonyú hideg volt, süvítő szél, mínusz nem tudom hány fok, de három órán át csókolóztunk azon a játszótéren.
2018. máj. 22. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!