Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legjobb randiélményed azok közül, amikből végül nem lett második randi?
Az exem utáni időszakban volt egy olyan talim tavasszal, amit úgy beszéltünk meg, hogy tényleg "rövid" lesz, mert dolgozik sokat, de már nagyon kiváncsiak voltunk egymásra a chatelgetés meg beszélgetés után. :)
Aztán a rövid taliból lett egy üszkve 4 órás beszélgetés, de úgy, hogy észre sem vettük. (csak ő, csak én, már akkor "gyanús" volt, hogy ennek nem sima kézfogás/baráti ölelés lesz a vége) Amikor meg váltunk el volna, akkor csókcsata, mint a tinik kb. Alig bírtuk elengedni egymást. :)
Aztán elrontottam, türelmetlenségem véget vetett a dolognak. Annyira jó volt a tali, hogy feltételeztem, lesz folytatás, lett is volna, csak neki a következő időpont nem lett volna jó, hanem (jóval) későbbi. Még meg is jegyezte, hogy bele kell húznia, de nagyon. Én b4lf4sz, meg feladtam...
NAGYON NAGY tanulópénz volt!!!
(szokásos túlagyalásom, meh)
41F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!