Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik volt a legjobb randi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik volt a legjobb randi amin reszt vettel?

Figyelt kérdés
Hol voltatok? Hany eves voltal? Miert erezted kulonlegesnek?

2018. nov. 14. 16:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Kisétáltunk a Duna partra. 29 éves voltam. Még a kezemet se fogta meg. Úgy éreztem, hogy mellette hazaértem. Este hajnalig chateltünk és rákérdeztem, miért nem fogta meg a kezem, azt mondta, nem akart elijeszteni.

Aztán volt még egy emlékezetes, amikor meghívott Mekibe, majd kisétáltunk levegőzni, elkapta a kezemet hátulról, magához rántott és 3 órán keresztül csókolóztunk.

2018. nov. 14. 18:52
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem 6 éve voltunk házasok, pontosan 7 éve együtt. Elutaztunk egy hétvégére évfordulózni, csak ketten voltunk, tél volt, hatalmas és csodaszép hó volt, imádtuk a tájat. Nagyokat sétáltunk, jókat ettünk, éjjel pedig megfogant az első lányunk, akire évek óta vártunk már. Életem legszebb hétvégéje volt. 😊
2018. nov. 14. 18:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Egy projekt találkozóra utaztam el egy hotelbe, ahol előadás közben rosszul lettem, ezért odamentem egy csinos recepciós hölgyhöz segítséget kérni. Ő egyből felpattant és bekísért a férfi mosdóba, levette a nyakkendőmet kigombolta az ingemet és zsebkendővel borogatta a homlokomat, utána leültetett egy fotelbe ahol elkezdtünk beszélgetni. Egy jó fél órával később mondtam neki, hogy már jobban vagyok, és lassan visszamegyek az előadásra, de azt mondta hogy szerinte ez nem jó ötlet, nehogy újból rosszul legyek, így végigbeszélgettük a napot :) randi lett belőle és első alkalommal össze is jöttünk :)

27 éves voltam

2018. nov. 15. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!