Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segíteni szeretnék a legjobb barátnőmnek, de csak rosszul jövök ki ebből a helyzetből. Hogyan tovább?
Ezen az oldalon ismert meg egy pasit, aki szerintem teljesen h***ének nézi.
Barátnőm tudta nélkül elolvastam az összes beszélgetésüket, kicsit nyomoztam a pasi után és meg vagyok győződve róla, hogy a csávó nem egyedülálló, van nője és barátnőm csak egónövelésnek kell neki.
Viszont ha ezzel szembesítem, akkor rájön, hogy beleolvastam a magándolgaiba és kiakad, de én csak jót akartam, de nem fogja érdekelni.
Tudom, hogy átveri, egyszer már lemondott egy találkozót, valami hülye kifogással.
Mit tehetnék?
Mesélt róla már, nekem akkor gyanús volt, aztán a lemondott randi után kezdtem nyomozgatni.
Azóta viszont semmit nem mond el, ha rákérdezek, hogy egy-két dolog nem gyanús-e, akkor rögtön azzal jön, hogy ő sem ostoba, nehogy azt higgyem, hogy mindent elhisz neki.
Én hagynám pofára esni. Van, aki házhoz megy a pofonért.
Amúgy meg lehet, hogy a kedves barátnőd lazában gondolkodik.
Barátnőm komoly kapcsolatot szeretne, tudom, mert sokat beszélgettünk erről.
Holnap munka után meglátogatom, megpróbálok belenézni a telefonjába megint. Tudom, hogy nem helyes de aggódom érte, ha megint csalódni fog az nagyon megviseli majd.
Ismerem és tudom, hogy ez a pasi nagyon tetszik neki, teljesen felvillanyozódott, mióta vele beszélget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!