Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, miért tesztek keresztbe, az (ÁLLÍTÓLAG) legjobb barátnőtöknek?
Lányok egy csapatban, szórakozóhelyen , vagy bárhol.
Odamegy egy férfi, és elhíja az egyikőtöket. Erre a többi vagy a lányt beszéli le, vagy a férfit hajtja el.
És!!! Bekamuzzatok, hogy ez a barátnőtök érdeke. Ti csak véditek!
Miért zavar benneteket, hogy egy jót szexelhetne?
Miért zavar benneteket, hogy akár egy kapcsolatot is kialakíthatna?
Értem én, hogy sokan irígyek vagytok, mert nektek csak a férjetek, meg a gyerekes palitok maradt, vagy a 4 macska, de tényleg ennyire fájna mások boldogsága?
És NEM arról beszélek, hogy matt részegen engedjétek el 2 kancigóval, hanem a normális férfiakról.
Mert nem pasizni mennek oda hanem szórakozni , de abban nincs benne a szex ezért járnak csoportosan, hogy megvédjék ha valakit betalál olyasvalaki ;mint te.
26N
Van irigység a nőkben, igen.
Mikor elmondtam 1-1 barátnőmnek, hogy melyik fiú tetszik nekem, v. melyiknek tetszem én, abban a pillanatban ráhajtottak, pedig addig észre sem vették.
2 eset után megtanultam a leckét, hogy nem beszélem meg velük.
40n
5.-nek.
Igen, volt ilyen is. Elhajtottak, majd később a leghangosabb a zsebembe nyomta a számát.
Ember embernek farkasa, igazi barátnők meg nem igazán vannak. Viszont egy ilyen esetben igazuk van, védeni szeretnék a másikat.
Bár én most megfogadtam, hogy az ostobákat hagyom jól pofára esni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!