Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek, miért tesztek kereszt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, miért tesztek keresztbe, az (ÁLLÍTÓLAG) legjobb barátnőtöknek?

Figyelt kérdés

Lányok egy csapatban, szórakozóhelyen , vagy bárhol.

Odamegy egy férfi, és elhíja az egyikőtöket. Erre a többi vagy a lányt beszéli le, vagy a férfit hajtja el.

És!!! Bekamuzzatok, hogy ez a barátnőtök érdeke. Ti csak véditek!

Miért zavar benneteket, hogy egy jót szexelhetne?

Miért zavar benneteket, hogy akár egy kapcsolatot is kialakíthatna?

Értem én, hogy sokan irígyek vagytok, mert nektek csak a férjetek, meg a gyerekes palitok maradt, vagy a 4 macska, de tényleg ennyire fájna mások boldogsága?

És NEM arról beszélek, hogy matt részegen engedjétek el 2 kancigóval, hanem a normális férfiakról.

2020. febr. 13. 17:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
95%

De nincs neki es ha az a bizonyos lebeszelo baratno a zsebe nyomta volna a szamat, most nem itt picsogna.

Mattreszeg baratnot sosem engednek el SENKIvel h jot szexeljen, ha meg kapcsolatot akarna, ki tudja nyitni a szajat.

2020. febr. 13. 19:57
 12/16 anonim ***** válasza:
34%
Ismerős 😂Egy buliban nagyon néztek egy jó pasit a barátnőim.Erre a csávó hozzám jött oda, és már egyből haza akartak menni.Meg nyaggattak h ne -beszélgessek a pasival menjünk haza.Amikor elindultunk az egyik barátnőm súgta a fülébe a másik barátnőmnek, h mit esznek a pasik a gebeken?? 🙄😏.
2020. febr. 13. 20:10
 13/16 anonim ***** válasza:
53%
Férfiként mondom, mert éretlenek, és azt hiszik "én" szebb vagyok.
2020. febr. 13. 20:52
 14/16 anonim ***** válasza:
31%
Lehet lepontozni de így volt.😏😏😏És meg sok ilyen alkalom volt, amikor gazdagabb pasi udvarolt nekem megette a sárga irigység őket, h mennyi mindent kapok meg milyen helyekre vitt a pasi 😂😂
2020. febr. 13. 22:44
 15/16 anonim ***** válasza:

Utolsó, és te még barátkozol velük?

Madarat tolláról...

2020. febr. 14. 15:40
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem !!!! Mert utána is csak a beszólogatás ment, és meguntam, h csak beszólogatni tudnak meg kritizálni. Én tényleg barátként tekintettem rájuk de folyton kibeszéltek meg irigykedtek, sőt az egyik meg a pasimra is rá hajtott míg én nyaralni mentem a szüleimmel.😂😂Amit egyből elmondott a párom, így hamar le lett koptatva mind kettő.
2020. febr. 14. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!