Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Mik a legjobb, vagy voltak a legjobb pasi lekoptató szövegeitek?
Figyelt kérdés
2018. jan. 26. 13:40
2/12 anonim válasza:
Nincsenek ilyen szövegeim. Mindig megmondtam őszintén, hogy “bocsi, részemről nem működne”.
3/12 anonim válasza:
Húú, skarlátos vagyok, ne gyere közelebb!
4/12 anonim válasza:
Mindig őszinte vagyok. Aki ezt nem tudja elviselni és hisztizni kezd, annak ez a saját baja.
5/12 anonim válasza:
van barátom. amúgy tényleg van nagyon régóta, de egyből nem mondtam sose, ne gondolják hogy azt gondolom mindenkiről hogy engem akar (mert akkor meg egy beképzelt r ibanc vagyok). aztán ennek hallatára nem egy fiú eltűnt magától. barátnak már nem kellek. :D
6/12 anonim válasza:
Terhes vagyok. Mondjuk van akit ez se rettent el
7/12 anonim válasza:
Gyereket akarok. Futva menekülnek ettől a kijelentéstől.
8/12 anonim válasza:
"Terhes vagyok."
- Ja, nekem is :D
9/12 Sunshinedoll válasza:
Én egyszer azt hazudtam, hogy gyerekem van :D
10/12 anonim válasza:
Én mindig azt mondtam, hogy nem tudom veled elképzelni a jövőmet. Ennyi általában elég volt. Amelyiknek nem, azt letiltottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!