Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Mi a legjobb nyitás nálatok?
Figyelt kérdés
Plázában ruhákat nézegettek, vásároltok. Mi a legjobban eső nyitás felétek, amiből instant randi is lehet? Kort is írjatok!jan. 22. 15:06
21/30 anonim válasza:
A legjobb nyitás, ha megveszed, amit a nő kinézett.Minden más esetben hagyd békén.
22/30 anonim válasza:
Húzz fel egy nadrágot majd kérdezd meg tőle "jó a seggem? Sütő mi?!?"
23/30 A kérdező kommentje:
Randi lebeszélve ma estére. Szóba elegyedtünk, ruha vásárlás közben és egy kávéra is beültünk. Jó magas, intelligens, gyönyörű hölgy. Fuhhh, ebből lehet szex lesz este. 😇
jan. 22. 18:00
24/30 anonim válasza:
Jó éjt gyerekek, búcsúzik a Füles mára... :)
26/30 anonim válasza:
XDDD 24es gratulálok majmóci. Majd mesélj mi volt
28/30 anonim válasza:
"Köszi. Esetleg megdicsérni valamelyik ruhadarabot rajta és érdeklődni, hol vette?"
Nem, az már túlzás szerintem. Én pl. olyannal nyomulnék, hogy "Nem láttál egy eladót véletlen erre, senkit se látok?" de úgy mondanám, hogy elég átlátszó legyen. Ha meg van körülöttetek amúgy is vagy 5 akkor meg meg is van az átlátszóság. Meg ilyesmik?
29/30 anonim válasza:
"Jó magas, intelligens, gyönyörű hölgy. Fuhhh, ebből lehet szex lesz este. 😇"
Persze. A kettő kizárja egymást.
30/30 anonim válasza:
Nekem személyszerint ilyen helyzetben semmi, azt szeretem ha békén hagynak mikor csinálok valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!