Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok / nők mennyire szeretit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok / nők mennyire szeretitek, ha valaki rámenős?

Figyelt kérdés
Még nincs személyes ismeretség, de már válaszolt, aztán talán ghostolt. Viszont én az után is ráírok 1-2x mert nem tiltott és olvassa is amit írtam. Lehet válaszol?
jan. 22. 01:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
1-2x ráírhatsz. Bármi történhet, de többet ne írj, ha akkor sem válaszol.
jan. 22. 01:13
 2/11 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem 3 reakció nélküli üzenet után már zavaró a másik közeledése. Akkor is, ha 1-2 nap eltelt az üzenetek között. A nem válasz is válasz.
jan. 22. 01:43
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
Semennyire
jan. 22. 02:35
 4/11 anonim ***** válasza:
84%

Hát figyu, magamból kiindulva. Ha nekem valaki kicsit is bejön, akkor válaszolok neki normál időn belül magamtól,nem kell noszogasson. Ahogy írták, a nem is egy válasz.

1-2 ha ráírsz még normális hangnemben, tulajdonképpen nincs vesztenivalód, de szerintem ez a hajó ilyenkor már elment.

jan. 22. 07:17
 5/11 anonim ***** válasza:
45%
Nekem tetszik ha rámenős vki mert olyan érzést kelt mintha valóban én érdekelném. Es nem az hogy minden csajnak odadob egy üzit es ennyit ad bele.
jan. 22. 07:27
 6/11 anonim ***** válasza:
88%

Hogyha nem akar tőled semmit, rámenősséget zaklatásnak fogja gondolni. Ha akar tőled valamit, csak nem biztos benne, hogy mennyire vagy fontos számára, akkor pozitív is lehet.

Hogyha több üzenetedre nem válaszol, szerintem felesleges tovább írni.

jan. 22. 07:27
 7/11 anonim ***** válasza:
85%

Ha valakit ghostolok, az azért van, mert nem vagyok rá kíváncsi.

Tartsd már magad annyira, hogy ilyen nőre nem nyomulsz feleslegesen. Csak magadat alázod meg vele.

jan. 22. 08:05
 8/11 anonim ***** válasza:
85%
Nem talán ghostolt hanem ghostolt. Hagyd békén!
jan. 22. 08:17
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha akart volna válaszolt volna.

Maj letilt ha tovább zaklatod.

jan. 22. 08:40
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem rámenősség, hanem megalázod magad.
jan. 22. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!