Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti tényleg szeretitek a rámenős, könnyen kapható lányokat?
Nem igazán, addig jó amíg csak flörtölés megy amikor már csók meg ilyenek az már nem valami flash
A könnyen kapható lányokkal kapcsban ez a tapasztalatom...
Valahogy elmúlik a varázs
23 F
Nos a legfontosabb, hoyg te tudd kezeln ia szexualitásodat, és mindennek meglegyen a helye.
Magadból, és magadért indulj ki.
Nincsen gond azzal, ha járni akarsz valakivel, és úgy szexelni. És az sem baj, ha olykor egy egészségügyi szex végett valakivel szexelsz. Ekkor már tudod, hoyg kitől mit akarsz, és a legfontosabb: tudod mihez keresel párt. Eltűnik a könnyűvérű/nehezen kapható megközelités, mert nem másnak akarsz megfelelni, hanem másnak kell megfelelnie hozzád :)
Magyarul a szerelmi/szexuális énképedhez, és igényedhez válassz partnert, ne a partnerhez akard hajlitani a szerelmi igényeidet.
Nem tudom érted e mit akartam mondani, szerintem elég bénára sikeredett.
jobb az akit meg kell hódítani
dolgozó lány van bőven az nem kell
A lényeg, hogy tudod kit keresel, és ehhez keresel partnert.
Attól, hogy nehezen kapható, felmerül a kérdés h. mire?
Szexre? Nem hiszem, hogy egy pasit nagyon izgatna ha X hónapja hitegetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!