Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Szeretitek, ha egy lány rámenős? Bővebben lennt.
Figyelt kérdés
van egy csaj aki olyan idős mint én nekem szinte senkimse volt de ő felvesz egy csomó pasit msnre meg ismerkedik és neki összejön mindig.:Sés állítólag már híre van mert elég fura dolgokat csinál...xDde mégis mindig van vkie:Smért van ez?a fiuknak bejönnek az ien kezdeményezős/rámenős csajok?:S2009. okt. 15. 21:51
1/10 anonim válasza:
ez a sültgalamb esete...
Ingyenprosti és még házhoz is jön? Ki mondana nemet?
2/10 anonim válasza:
És ha igen, akkor te is rámenős leszel mostantól? -.-' az a legszánalmasabb dolog amit tehetnél amúgy, nem fikázlak ezzel, csak mondom.. jó az ha békésen éldegéled az életedet.. ott is van "neki összejön mindig", tehát több alkalommal.. magyarán r*b*nc felé hajlik, mert nem bír 1 hapival maradni.. szal inkább majd a jövőben találj 1 igazit minthogy most sok nyomorékot szerintem :D
3/10 anonim válasza:
nem feltétlenül csak nyomorékokat találhatsz. kezdj el te is ismerkedni, abból még senkinek sem lett baja. és ha találsz egy szimpatikus srácot akkor megprobálhatod vele. az hogy felveszel vkit msnre még nem számit nyomulásnak...
4/10 anonim válasza:
mi az hogy. én CSAK a rámenős csajokat varjazom.
5/10 anonim válasza:
a rámenős csajoknak ilyen hírük lesz. szted ez pozitív? egyáltalán nem. maradj csak olyan amilyen vagy. jobban jársz. nem az a cél h mindig legyen valakid, hanem az h olyan embered legyen aki őszintén szeret és szerelemből van veled.
6/10 anonim válasza:
Most komolyan: Irígyled? Mert ő sok pasival lefekszik??
Annyira, hogy még híre is van? Mégis milyen híre?
Gondolom, te nem akarsz minden héten más pasival összebújni, és azt sem akarod, hogy mindenki qrvának tartson igaz? Akkor nem muszáj utánozni...
Amúgy igen, egy bizonyos életkor, érettségi szint alatt a fiúknak bejönnek az ilyen lányok... de nyugi, senki nem szeretné, hogy a tartós barátnője ilyen legyen.
7/10 anonim válasza:
Amit itt beszélnek hogy ki mit mond meg milyen a híre az kitérdekel. Nem másoknak élsz hanem magadnak. Ha te vagy ő vagy bárki boldog akkor nem szabad foglalkozni azokkal akik a más boldogságát irigylik.
8/10 anonim válasza:
Tudod: qurva fiúkhoz ledér lány illik.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,nagy részben énis így gondolom.kiváncsi voltam.
2009. okt. 16. 19:13
10/10 A kérdező kommentje:
De én igazából azt nem értem, hogy ha tudják róla hogy milyen, akkor miért vannak vele jóban?és mért smárolnak vele ha tudják h mien?és énsem vagyok egy csunya lány legalább is aztmondják, és nem értem. xD
2009. okt. 16. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!