Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezt hogy értessem még vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogy értessem még vele hogy nekem nem fér bele?

Figyelt kérdés

4-hónapja vagyok együtt egy férfival!idáig szuper minden!tegnap mondtam neki hogy ha hétvégén találkozunk akkor csak csók lehet és ölelés mert"nyűgös napjaim át élem".erre az volt a válasz hogy majd azt ő szabályozza,mert őt az a dolog nem zavarja!írtam neki hogy engem viszont igen!

A lényeg az hogy ha találkozunk hogyan mondjam meg neki hogy én így nem akarok együtt lenni vele?

Írta hogy nem erőltet semmit,de ő szívesen kipróbálná,mert nem zavarja!természetesen megbántani sem akarom,de én így nem fekszem le senkivel

ma 16:02
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
79%
Miért találkozni amikor egy igazi köcsög? Kukába való. Önbecsülésed miért nincs? 🤨
ma 16:05
 2/22 anonim ***** válasza:
Van az a hülye mondás, hogy "egy igazi férfi a hónap minden napján férfi", de ez még viccnek is rossz.
ma 16:09
 3/22 anonim ***** válasza:
91%
Lajoskám, nem véleményt kértem - közöltem.
ma 16:13
 4/22 anonim ***** válasza:
Mondjuk nekem közben picit megindulna felfelé a gyomrom, lefelé a szimpátiamérőm.
ma 16:15
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Miért találkoznál vele, ha láthatóan nem tiszteli a határaidat? Az én párom is lazán lefeküdne velem a menstruációm alatt (volt is már rá példa), de mindig tiszteletben tartotta, ha én nem szerettem volna. Akkor maradt az ölelkezés, a csókolgatás, a simogatás.

A szex csak akkor működik, ha mindketten vágytok rá. Nincs olyan, hogy ő bármit is szabályoz, hiszen őt nem zavarja. Ha téged zavar (ami érthető, nem a legkellemesebb állapot), akkor nincs szex és pont. Ha számára ez nem alapvető, akkor csak az idődet pocsékolod rá. Hidd el, vannak normális férfiak is.

ma 16:16
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

"majd azt ő szabályozza"

Szóval leszopod, kivered neki, vagy rád erőlteti a szexet is? Úgy érti? Miért nem menekülsz?

ma 16:18
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

"hogyan mondjam meg neki hogy én így nem akarok együtt lenni vele?"

Már mondtad 2x, azaz írtad.

Ennyiből meg kellett értenie.

ma 16:33
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Basszus, vannak kretének az biztos.

Az elején vagy még a kapcsolatnak, nem kellene ezt erőltetni.

ma 16:35
 9/22 anonim ***** válasza:
74%
4 hónapja vagytok együtt és most először került szóba a menstruációd? Vagy most először dobta be, hogy nem zavarja mert úgyis szexelni akar? Azt én se értem, hogy miért akarsz vele találkozni amikor képes lenne megerőszakolni, de ha nem bánod és rábeszél akkor nem erőszakol meg.
ma 16:38
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell vele találkozni.
ma 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!