Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezt hogy értessem még vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogy értessem még vele hogy nekem nem fér bele?

Figyelt kérdés

4-hónapja vagyok együtt egy férfival!idáig szuper minden!tegnap mondtam neki hogy ha hétvégén találkozunk akkor csak csók lehet és ölelés mert"nyűgös napjaim át élem".erre az volt a válasz hogy majd azt ő szabályozza,mert őt az a dolog nem zavarja!írtam neki hogy engem viszont igen!

A lényeg az hogy ha találkozunk hogyan mondjam meg neki hogy én így nem akarok együtt lenni vele?

Írta hogy nem erőltet semmit,de ő szívesen kipróbálná,mert nem zavarja!természetesen megbántani sem akarom,de én így nem fekszem le senkivel

ma 16:02
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Idáig még a mensim nem került szóba köztünk!majd ha mégis találkozom vele hétvégén és ha nem érti meg akkor kalap kabát ennyi volt!
ma 16:53
 12/24 anonim ***** válasza:
52%
NEM ÉRTI MEG EGYÁLTALÁN, hülye vagy? Képes megerőszakolni! Megmondta, hogy majd ő szabályozza! Mész vele találkozni és hagyod magad rábeszélni, hogy nála legyetek? Akkor ne bőgj akkor se ha rátukmál a szexre mert téged lehet manipulálni olyan hülye vagy. Istenem. Hogyan lehet valaki ennyire idióta mint te vagy? 👀
ma 17:03
 13/24 anonim ***** válasza:
12, nálad sem kerek valami.
ma 17:09
 14/24 A kérdező kommentje:
Nem vagyok idióta,kikérem magamnak!!és hülye sem,és nem hagyom magam semmire nem rábeszélni!!!én egyáltalan nem azt írtam hogy erőlteti a dolgot,lehet félreérthető voltam.
ma 17:11
 15/24 anonim ***** válasza:
56%

Nálam? Ki vagyok akadva, hogy egy farokért annyira oda van, hogy képes vele találkozni, sőt le is fog vele feküdni nehogy más nőt dugjon meg helyette, vagy kidobja. Normális nő már akkor repítette volna, hogy kiejtette a száján, hogy majd ő szabályozza mi fog történni. Én nem bánom legyen vele, de ha majd tényleg megerőszakolja akkor jusson eszébe, hogy ő volt az idióta aki házhoz ment pofonért.

ma 17:14
 16/24 anonim ***** válasza:
34%

Emberünk szerelmes a csajába, és azt akarta a tudtára adni (csak nem túl empatikusan), hogy részéről ez nem akadály.

Nincs itt szó erőszakról vagy tiszteletlendégről.

Ha találkoznak, kérdezőnk majd elmondja neki, hogy ezeken s napokon ő semmilyen nemi kontaktust nem akar.

Ha ez után is akarja a barátja a szexet, majd akkor lehet fikázni.

Nem kell kiprojektálni a nemeziseteket.

ma 17:24
 17/24 anonim ***** válasza:
32%

Eltúlzod.

Akkor sem kell a földbe döngölni és ócsárolni azt, aki segítséget kér.

Ezzel csak magadat minősíted.

ma 17:25
 18/24 anonim ***** válasza:
50%

Egyetértek 👌🏻

ma 17:26
 19/24 anonim ***** válasza:
75%
Akkor minősítem, hidd el nem érdekel ki mit gondol rólam. Kiakasztó, hogy rendesen kijelentette, hogy ő nem bánja, hogy a kérdező nem szeretne semmit ölelésen, csókon kívül, de ő majd eldönti mi fog történni. Aki ennek ellenére ugrik talizni vele és még hallgat is rá bár nem szeretné az szimplán egy idióta.
ma 17:28
 20/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm kedves utolsó válaszolók!!

Így van itt semmi erőszakról nincs szó,és ha arról van szó el tudnám magyarázni a dolgot rendesen tisztán!az hogy elmegyek vele találkozni az nem azt jelenti hogy felmegyek a lakására!!itt egy sétára,mozira,vacsira gondoltam!!azért nem vagyok én sem hülye,ha nem akarok valakihez felmenni szobára,akkor nem is megyek!!

ma 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!