Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy értessem meg vele, hogy nem tudok egész nap vele írkálni?
Megismertem egy arab fiút az egyetemen, de egyáltalán nem az a korlátozó fajta, meg nem várja el, hogy a nő csadorban járjon stb... meg itt képzeli el az életét nyugaton. Nagyon rendes és okos fiú. Felvettük egymást messengeren, ott beszélgettünk. Eleinte az zavart, mikor mondtam neki, hogy most nem érek rá, hogy mindig megkérdezte hova megyek? És igazából nem tudtam erre mit válaszolni, minthogy ki kell takarítanom a macskák almát, boltba megyek, hajat mosok, felmosom a konyhát stb. tehát olyan dolgok ami tök hétköznapi, nem megyek semmi konkrét helyre. Aztán pont ezek miatt volt, hogy nem tudtam rögtön válaszolni neki, és akkor besértődött, ha nem 1 secen belül írtam. Mondtam neki, hogy épp filmet vagy videót nézek, nem tudok állandóan neki pötyögni. Akkor felhúzta magát és törölt. Aztán lenyugodott és visszajelölt, de megint nem válaszoltam neki valamire pár másodperc alatt, és besértődött.
Nem tudom mit tegyek, én nem tudok úgy itthon lenni, hogy a telefon állandóan az egyik kezemben van és azt nézem mikor ír. Hogy értethetném ezt meg vele? Más ezt hogy oldja meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!