Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy értessem meg vele, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy értessem meg vele, hogy nem tudok egész nap vele írkálni?

Figyelt kérdés

Megismertem egy arab fiút az egyetemen, de egyáltalán nem az a korlátozó fajta, meg nem várja el, hogy a nő csadorban járjon stb... meg itt képzeli el az életét nyugaton. Nagyon rendes és okos fiú. Felvettük egymást messengeren, ott beszélgettünk. Eleinte az zavart, mikor mondtam neki, hogy most nem érek rá, hogy mindig megkérdezte hova megyek? És igazából nem tudtam erre mit válaszolni, minthogy ki kell takarítanom a macskák almát, boltba megyek, hajat mosok, felmosom a konyhát stb. tehát olyan dolgok ami tök hétköznapi, nem megyek semmi konkrét helyre. Aztán pont ezek miatt volt, hogy nem tudtam rögtön válaszolni neki, és akkor besértődött, ha nem 1 secen belül írtam. Mondtam neki, hogy épp filmet vagy videót nézek, nem tudok állandóan neki pötyögni. Akkor felhúzta magát és törölt. Aztán lenyugodott és visszajelölt, de megint nem válaszoltam neki valamire pár másodperc alatt, és besértődött.

Nem tudom mit tegyek, én nem tudok úgy itthon lenni, hogy a telefon állandóan az egyik kezemben van és azt nézem mikor ír. Hogy értethetném ezt meg vele? Más ezt hogy oldja meg?

2021. jún. 13. 11:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy nem várja el a csadort meg a szüzességet, még arab marad. Látszik, hogy egy mukkot sem tudsz az arabokról. Rengeteg könyvet olvastam róluk és mind a 2 tesómnak volt hosszútávú kapcsolata arabokkal, a 'modern' fajtával. Lehet nem várja el, hogy ne dolgozz, de attól még minden egyes perceddel el kell számolnod, mint ahogy azt te is írod. Tesóm pasija meg azért is megsértődött mert idegen férfiak voltak a lakásában (apám segédmunkásai, akik bejöttek egy kávéra..). Teljesen más kultúra, náluk alap, hogy nincsenek ellenkező nemű barátaid és semmiféle kapcsolatot nem tartasz férfiakkal, még munkahelyen is kerülöd őket. Nagyon naív vagy, ha meg ezek után is akarsz tőle valamit...
2021. jún. 13. 12:11
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

"de egyáltalán nem az a korlátozó fajta"

De, PONT AZ! Másodperceken belül választ vár.

Még most dobd ki, mert nem lesz ennek jó vége

2021. jún. 13. 12:16
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Ne tudasd vele!! Meg fog próbálni manipulálni! Egyszerűen némítsd le és ne írj neki, ha egyetemen összefuttok mondd hogy el vagy foglalva a magánéleteddel, magadra sem jut idő srry. Majd le fog kopni ha érzékeli zárt ajtónál kopogtat.
2021. jún. 13. 12:34
 14/22 A kérdező kommentje:
Bejelölt megint. Megígérte hogy nem fog ilyen többet előfordulni és bocsánatot kért. Azt mondta hogy ő ilyen hirtelen haragú, és azon húzta föl magát hogy nem válaszoltam rögtön. Megígérte hogy nem lesz több ilyen.
2021. jún. 13. 16:21
 15/22 anonim ***** válasza:
91%
Így szokott kezdődni. Azután majd azt is megígéri, hogy nem fog többet megütni 🤷‍♂️
2021. jún. 13. 16:25
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
:D Mit lehet erre mondani. És most mit tervezel, telefonnal a kezedben járkálsz, nehogy túllépd a 10 másodperces időkeretet, mert ő hirtelen haragú? Pofám leszakad így látatlanban is. Gratulálok hozzá.
2021. jún. 13. 16:27
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Tökéletes példája vagy annak kérdező, hogy egyes nők miért kötnek ki mindig bántalmazó kapcsolatban.

Nem. Nem fog megváltozni.

Majd a sokadik véres után azt fogod mondani, hogy "amúgy olyan jó ember, az én hibám volt."

2021. jún. 13. 17:31
 18/22 A kérdező kommentje:
Igazatok volt, már most megbántam hogy visszajelöltem.
2021. jún. 13. 18:06
 19/22 A kérdező kommentje:
Miért vagyok ilyen hülye??
2021. jún. 13. 18:07
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert az ilyen csini fiúk behálózzák a csajszikat, ti meg beveszitek.
2021. jún. 13. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!