Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan értessem meg vele,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan értessem meg vele, hogy ez szemétség? :S

Figyelt kérdés
Van egy pasi, akivel kerülgettük egymás már egy évig, néha smároltunk, flörtöltünk, semmi több, de én rájöttem, h sajnos beleszerettem:( Egy hónapja "színt vallottam", nem mondtam, hogy szeretem, csak hogy többet érzek, mint barátság. Elutasított, megkért, h legyünk barátok. Mondtam, hogy megértem, de ez nem biztos, h nekem menni fog, adjon időt. Nem kerestem egyáltalán (ő hívott, de nem vettem fel és nem válaszoltam) Mivel egy helyen dolgozunk, néha találkozunk és ezek után úgy tesz, mintha mi sem történt volna, flörtölget, ölelget, meg akar csókolni...Hogyan szereljem le, vagy értessem meg vele, hogy nekem ez nem megy????
2015. jan. 28. 17:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Egyszerűen mondd meg neki, hogy ez így neked nem megy, mert...
2015. jan. 28. 17:11
 2/8 A kérdező kommentje:
Megmondtam, és másnap normális...aztán eltelik egy hét és kezdi előröl...
2015. jan. 28. 17:14
 3/8 A kérdező kommentje:
Meg épp ez az, h nyilván próbálok kemény lenni és elutasító, de ez nem olyan egyszerű, ha szeretsz vkit. Szeretnék kiszeretni belőle, de ha így viselkedik, nem fog menni...így is nehéz, hogy hetente min. egyszer látom...
2015. jan. 28. 17:15
 4/8 anonim ***** válasza:
tetszik neki, hogy tetszik neked ... süt rólad, hogy hiányzik, a tudatod hiába is próbálja elrejteni
2015. jan. 28. 17:15
 5/8 A kérdező kommentje:

Értem én, de azok után h én elmondtam h többet érzek, ő meg mondta, h ő sem közömbös, de nem akar komolyan semmit, ezek után nem fogok utána futni.

Hogyan érzem el, hogy ne "süssön rólam" h hiányzik?

2015. jan. 28. 17:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Az ilyennel felesleges szóbaállni.
2015. jan. 28. 18:18
 7/8 anonim ***** válasza:

#5 nem tudod megtenni ... ennek a filmnek ez a pár másodperce - bár vagy 20 éve láttam - a mai napig bennem van :)

(úgy linkelem, hogy onnan indul, ahonnan a pár másodpercet nézd meg)

[link]

2015. jan. 28. 21:45
 8/8 anonim ***** válasza:

Őszintén ezt a galibát magadnak okoztad. Csak úgy munkatárssal smárolgatni nem szokás, és ölelkezni sem. Ha csak úgy pacsira oda dobod magad elé, mást ne nagyon várj. Kihasználja az adott lehetőséget. Te csak lehetőség vagy. Legközelebb 2x meggondolod, hogy milyen módon kerülgeted a pasikat.

Ha bejön egy pasi, azt a testbeszédeddel a tudtára adod. Klasszikus módon eljársz. Első randi, második randi stb... Csak csepegtetve mutatod meg magad. És így ő is a helyén értékel téged. Nem pedig mint egy kihasználható pillanat adta lehetőséget.

2015. jan. 29. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!