Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értessem meg vele, hogy ez szemétség? :S
Értem én, de azok után h én elmondtam h többet érzek, ő meg mondta, h ő sem közömbös, de nem akar komolyan semmit, ezek után nem fogok utána futni.
Hogyan érzem el, hogy ne "süssön rólam" h hiányzik?
#5 nem tudod megtenni ... ennek a filmnek ez a pár másodperce - bár vagy 20 éve láttam - a mai napig bennem van :)
(úgy linkelem, hogy onnan indul, ahonnan a pár másodpercet nézd meg)
Őszintén ezt a galibát magadnak okoztad. Csak úgy munkatárssal smárolgatni nem szokás, és ölelkezni sem. Ha csak úgy pacsira oda dobod magad elé, mást ne nagyon várj. Kihasználja az adott lehetőséget. Te csak lehetőség vagy. Legközelebb 2x meggondolod, hogy milyen módon kerülgeted a pasikat.
Ha bejön egy pasi, azt a testbeszédeddel a tudtára adod. Klasszikus módon eljársz. Első randi, második randi stb... Csak csepegtetve mutatod meg magad. És így ő is a helyén értékel téged. Nem pedig mint egy kihasználható pillanat adta lehetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!