Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szemétség lenne a részemről?
Figyelt kérdés
Van egy csaj akire két nagyon jó haverom is rá van mozdulva. Az egyik már hónapok óta fűzi, a másik meg egy hete. A helyzet az, hogy pár napja találkoztam először ezzel a lánnyal pont a haverjaim miatt és elég jól kijöttünk egymással. Egy órát beszéltem vele de szemmel láthatóan jobban kijött velem mint haverjaimmal.
Szerintetek szemét lennék ha most én is rámozdulnék?
2014. júl. 7. 21:49
1/7 anonim válasza:
Mivel egyik haverodnak sem a csaja,és egyik sem birtokolhatja ezért nem.
3/7 A kérdező kommentje:
jó persze csak annyira akarja mindkettő és tényleg jó haverjaim aztán ha nekem összejön akkor biztos azzal fognak jönni, hogy "te milyen haver vagy hogy rányomulsz te is arra akit én fűzök mi?"
2014. júl. 7. 21:56
4/7 anonim válasza:
Egy kapcsolathoz két ember kell. Ha a csaj le se szarja őket, akkor hiába erőlködnek.
5/7 anonim válasza:
Ha kölcsönösen megvan a kémia, akkor miért lenne szemétség? Nem te tehetsz róla, hogy ti jobban összeilletek, mint a a többiekkel. :)
6/7 anonim válasza:
Én lány vagyok és abban a helyezetben voltam mint az a másik csaj. Volt van két hülye meg az akit szerettem. De Kijelentette hogy a haverjai miatt nem lehet, ami eléggé felbosszantott . Most meg bánja az egészet mert nem beszélek vele és nemis fogok. Nehogy a haverok miatt ne....
7/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :D
szerintem lépni fogok, nehogy már a haverok miatt ne :D
2014. júl. 8. 10:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!