Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire szemétség addig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szemétség addig mással kavarnom ha még mindig az exemet szeretem?

Figyelt kérdés
Képtelen vagyok elfelejteni a volt barátomat, nem is hiszem, hogy sikerülni fog. Viszont mégsem ülhetek otthon várva a csodára, mert abba csak beleőrülök, de tudom, hogy a másik fiúval szemben sem igazságos amit teszek. Talán így könnyebben túljutok rajta? vagy hagyjam az egészet és még legyek egyedül inkább?
2014. márc. 10. 19:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ne maradj egyedül. nem vagytok már együtt, szóval nem csalod meg. fogd fel úgy, hogy szeretsz valakit, akivel nem vagy együtt, de mással kúrelsz
2014. márc. 10. 19:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem szemétség, mert mint írtad túl is juthatsz rajta így.
2014. márc. 10. 19:25
 3/7 anonim ***** válasza:
azért az új taggal szemben lehet kicsit genya golog.
2014. márc. 10. 19:26
 4/7 anonim ***** válasza:

"nem is hiszem, hogy sikerülni fog. "

Csak az nem sikerül, amiben nem is akarunk hinni. Én azért várnék egy kicsit, hogy kiszellőzzön a fejem. Nem értem az embereket, miért kell rögtön egyik kapcsolatból a másikba ugrálni?

2014. márc. 10. 19:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

csefy., ez jó.

egyetértek, menj az új fele. de ne ígérj semmit. az a szemétség, ha szétpillogod magad, és úgy teszel, mintha életed szerelmét találtad volna meg.

amúgy én is ilyen helyzetben vagyok. és igenis segít, hogy látom, hogy sokféle férfi van, és összegzek és értékelek, és ez hosszó távon remélem, hogy csökkenti a szememben az értékét. azért érzem, hogy hozzá képest mindenki lófsz, de tudnom kell, hogy nem csak egy irány van. nem vagyok én ló, hogy egyfele nézzek:) értse jól, aki kötözködne ma este.

2014. márc. 10. 19:56
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek :) én is remélem, hogy az idő mindent megold. Természetesen nem játszom meg magam, és nem teszek úgy mintha az életem szerelmét találtam volna most meg, mert nem így van.
2014. márc. 10. 20:10
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha elmondod az Új párodnak, hogy milyen érzések gyötörnek akkor rendben van a dolog szerintem!!! Mert tudja , hogy mivel kell megküzdenie azért hogy Neked segítsen!!!

Ha ezt felvállalja akkor biztosan számíthatsz rá és szerintem sokat segít azon hogy ne a múlton rágódj!!!

2014. márc. 10. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!