Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagy szemétség volt tőlem?
Figyelt kérdés
Összeismerkedtem egy sráccal,ma találkoztunk először,pár hónapja ismerem,nagyon jóba vagyunk meg minden,de van barátnője. És mi ennek ellenére csókolóztunk. Mit gondoltok az esetről?2013. júl. 26. 21:42
1/6 -=Koldus=- válasza:
Szemétség volt tőled is meg a sráctól is.
2/6 anonim válasza:
Igen. Ráadásul mindkettőtöktől az.
3/6 anonim válasza:
Először találkoztatok és smároltatok? Érdekes...
Egyébként igen. Gondolj bele, ha lenne barátod, és ugyanezt megcsinálná veled, neked hogy esne!
4/6 anonim válasza:
A hapsi egy faaaasz...te meg egy nagy ribizliii....
5/6 anonim válasza:
Sok dologtól függ pl. hogy hány éves vagy,ismered e a barátnőjét a fiúnak és hogy tudtad e hogy van barátnője.
6/6 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok a srác 19. a barátnőjét nem ismerem,csak névről,mert nem egy városban lakunk.Tudtam hogy együtt vannak,és azt is tudom hogy sokat veszekednek.
2013. júl. 26. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!