Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártatok már így? Ez szemétség? Ugyan az jön be mindkettőtöknek.
Előző hétvégén történt meg másodjára,hogy a barátnőmnek bejött egy srác a szórakozóhelyen,de a vége az lett,hogy a srác engem szólított le,nem pedig barátnőmet.
Kb egy hónapja volt először ilyen,amikor ott volt egy srác,a barátnőm már randizott vele egyszer,de nem sikerült a legjobban,szóval hagyták egymást,nem is beszéltek sűrűn. Most ott volt a srác,barátnőm egyből "rásózott" egy másik srácra,hogy a srác vele foglalkozzon. El is kezdtek beszélgetni,de a barátnőm fintorral az arcán mondta,hogy tetszem a srácnak. Félre is hívott,hogy beszélgessünk,majd üljünk le,stb,kikísért,mikor mentem haza. Nem volt köztük semmi a barátnőmmel,mégis eléggé megsértődött,hogy beszélgettem vele.
1 hete hasonló dolog történt. Kiszúrt egy srácot,hogy még nyárról emlékszik rá,mér akkor is tetszett neki. Elkezdtünk táncolni,de a srác inkább felém táncolt,majd engem szólított le. Megint kellemetlenül éreztem magam! A sráccal még mindig beszélgetünk,ma randira hívott..
Köszönöm a válaszokat!
eZ EDDIG 2X VOLT, TEHÁT MÉG KORAITENDENCIÁNAK TARTANI.
Nekem az volt, hogy egy fiút leszólítottam, hogy hadd csókolózzak vele, és után azt mondta (a barátjával volt), hogy oké, de megsértődik, ha a barátjával nem.
Nekem nem tetszett a barátja, meg is sértődtek. De fiúknál hátha ez fordítva van, és meg lehet őket kérni, hogy a másik lánnyal is táncoljanak. És akkor megmarad a barátság. :D
Amúgy ez a bulizós ismerkedés nem olyan mély, hogy tudjanak igazából választani kettőtök között.
Tanácstalan?Dehát olyan könnyű a megoldás!
1.Barátnődet választod,tehát nem jössz össze olyan pasival SOHA aki neki is tetszik
2.Magadat választod és leszarod hogy ki tetszik a barátnődnek,azzal jössz össze akivel akarsz
3.Nem mentek együtt bulizni,máshova jársz el mint ő így nem lesz versengés
Nem nagy dolog ez,csak józan paraszti ész kell hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!