Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok, nagy szemétség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, nagy szemétség lenne, ha találkoznék vele?

Figyelt kérdés

Van egy ismert ember, akivel a nyáron többször is találkoztam a koncertjein, és ott megismerkedtünk egymással. Jól elvoltunk, igazából elég hamar megvolt az összhang.

Elhívott ma, hogy holnap menjünk el sétálgatni (a helyszín most lényegtelen.) Viszont úgy tudom van barátnője, szóval lehet, hogy nem kéne. Persze nem tudhatom, hogy bármit is akar-e, de azért benne a van a pakliban, hiszen jóformán alig ismer.

Ti elmennétek, hogy mi a helyzet vagy inkább hagyjam? Már csak azért is fura, mert mindig is egy eszméletlen helyes férfinek tartottam, nyilván eléggé vonzódom hozzá, ő is gyakran célozgatott rá, hogy ő is hozzám, szóval nem tudom mit kéne tennem.

Ez nagyon ribancos dolog?

2012. aug. 5. 21:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el és kiderül:) nem ribancos:)
2012. aug. 5. 21:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Melyik együttes? :D
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el, beszélgessetek, de mindenképp kérdezz rá a barátnő témára!
 4/6 anonim ***** válasza:
Én a Stohl Bucival szoktam randizni sunyiba
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem ribancos, de nagy jövője valszeg nem lesz a dolognak. Menj el, beszélj vele, aztán slussz.
2012. aug. 5. 21:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyszer élsz, de azért strigula ne légy.
2012. aug. 5. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!