Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szemétség lenne ilyet tenni? (bőv. Lent)
Van egy fiú, akivel, miután szerelmet vallott, közöltem, hogy legyünk csak barátok, viszont még mindig van, hogy próbálkozik. Mindez egy héten belül történt, és nemrég még úgy volt, hogy vasárnap a kb.50km-re levő városból ideutazik hozzánk. Többen lennénk kint, és én vinnék magammal egy fiút, aki nem a pasim, de kicsit több, mint sima barát. Én ezt már elmondtam az illető fiúnak, aki utazna, viszont érdekelne, hogy szerintetek ez még így is szemétség lenne?
Többen is kint lennénk, fiúk, lányok egyaránt.
14/L
Szerintem nem hiszen ennek a fiúnak megmondtad hogy legyetek csak barátok és ha van egy olyan személy aki tetszik neked akkor nem tudsz mit tenni!
14/L
Értem...most így visszaolvasva kicsit bonyolultan fogalmaztam, de örülök, hogy azért érthető. ^^
Köszönöm a válaszod! :))
13/ fú
ismerem az érzést mikor afrikába is elmennél érte ha sokszor elutasítod nagyon összefog törni egyszer üljle vele és beszéljétek meg vele a dolgokat egyszer egyértelműen utasítsd el és az jobb lesz neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!