Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártatok már így? Mit gondoltok? Ez szemétség? Ugyan az jön be mindkettőtöknek.
Előző hétvégén történt meg másodjára,hogy a barátnőmnek bejött egy srác as szórakozóhelyen,de a vége az lett,hogy a srác engem szólított le,nem pedig barátnőmet.
Kb egy hónapja volt először ilyen,amikor ott volt egy srác,a barátnőm már randizott vele egyszer,de nem sikerült a legjobban,szóval hagyták egymást,nem is beszéltek sűrűn. Most ott volt a srác,barátnőm egyből "rásózott" egy másik sráccal,hogy a srác vele foglalkozzon. El is kezdtek beszélgetni,de a barátnőm fintorral az arcán mondta,hogy tetszem a srácnak. Félre is hívott,hogy beszélgessünk,majd üljünk le,stb,kikísért,mikor mentem haza. Nem volt köztük semmi a barátnőmmel,mégis eléggé megsértődött,hogy beszélgettem vele.
1 hete hasonló dolog történt. Kiszúrt egy srácot,hogy nég nyárról emlékszik rá,mér akkor is tetszett neki. Elkezdtünk táncolni,de a srác inkább felém táncolt,majd engem szólított le. Megint kellemetlenül éreztem magam! A sráccal még mindig beszélgetünk,ma randira hívott..
Köszönöm a válaszokat!
a*
srácra*
Bocsánat az elírásokért!
Hát, kellemetlen. De sok mindent nem tudsz kezdeni vele. Beszélj a barátnőddel, hogy zavarja-e, ha randizol a sráccal. Ha jó barátnő, nem fogja zavarni, elvégre nem arról van szó, hogy ő már járt a sráccal, és lenyúltad, hanem egész egyszerűen te jobban bejössz neki és kész.
25/N
Miert lenne szemetseg? Nem te tehetsz rola. Jobban bejossz a fiuknak, mint o.
Egyebkent ez velem is pontosan igy van, nekem neha eleg kellemetlen. :\
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!