Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez szemétség a részemről?
Van egy haverom, akit én eléggé kedvelek, mert olyan humora van, mint nekem, és hasonló a stílusa, így elég sokszor dumálgatunk.
Kb fél éve ismerjük egymást, úgy kezdtük az egészet, hogy csókolóztunk (már előtte ismertük egymást látásból, aztán egyszer összefutottunk és így alakult). Igazából azóta folyton írogat nekem, mindenben segít, sokszor tanulunk együtt (ő eléggé zseni típus, egyszerűen mindent tud, pedig ez mérnökkaron azért nagy szó), és ha már ennyire hajt rám, akkor kihasználom ennek az "előnyeit".
Viszont tudom, hogy valójában csak le akar velem feküdni, és azért hajt ennyire. Ez szemétség így, ha én ezzel visszaélek picit? (nem hitegetem semmivel egyébként)
De persze amúgy is szívesen vagyok vele, szóval nem csak érdekből, de értitek...
Ja és annyira azért nem kell sajnálni, az egoja szerintem eléggé az egekben van, nem fog ettől megtörni. :D
21L
Hát a ribanc szóval nem illettek még soha. :D
Két sráccal feküdtem le, egy két éves meg egy 3 éves kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!